Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a férjemet a rendszeres tisztálkodásra?
Már nagyon kellemetlen. Alapvetően jól öltözködik, deo+parfüm, de egyszerűen elhanyagolja magát.
Fogmosás elleni indok: durva a fogkefe. Felhajtottam az egész várost, mire találtam puha fogkefét, ami egy hónapja a csomagolásában hever a fürdőben.
Testszaga nincs, de zsírosodik a bőre úgy kell néha bekönyörögni a fürdőbe.
Egyszerűen már nem tudom kívánni sem.
Próbáltam nyíltan megbeszélni vele, de besértődött.
SOS!!!!!!!!!!
Akkor jó.
Bocs ,hogy félre értettelek.
Kedves utolsó előttigondolkodtam reagáljak-e.
A vicces az hogy gépkezelőként dolgozik, férfiak közt egy olyan gyárban, ahol anyámtól és anyósomtól egy plexiüvegfal választja el. Ha csak pletyka ütné fel a fejét, előbb tudnám, mintsem hazaérkezne.
Ha nincs normális válaszod a kérdésre, ne is írj semmit.
Többieknek: Köszönöm ,hogy válaszoltok, de kérlek ne veszekedjetek és ne is reagáljatok az utolsó előtti válaszolónak. Egy ilyen embernek ezzel csak örömet okoztok!
Szerintem semmivel nem fogod tudni rávenni hogy fürödjön.
Nem tudom jol értelmeztem-e hogy hetente 4-5x fürdik?
Akkor még örülj hogy ennyiszer fürdik.
Az én nevelőfaterom (már nem él velünk), 1 évben nagyon max 2szer fürdött! Tudom ez most nagyon hihetetlennek tünik de ez van. Ugyanugy a hajmosás is. Anyám nem gyözte 2-3 szor átmosni 3-4 naponta a párnahuzatot mert már fekete volt!!! Egyszerüen nem lehetettet a kádba tessékelni, pedig ő semmit nem csinált itthon, dolgozni sem dolgozott!!!
Érdekes módon ahoz képest hogy 1 évben max 2szer fürdött nem volt büdös! Nem tudom hogy csinálta de már a gondolattol is kiráz a hideg!
Bocsánat de nem tudok erre normális, jo tanácsot adni, bármit teszel nem fog bemászni a kádba. (szerintem).
Nem, egy kicsit félreértettél. Régebben volt a 4-5, most heti 1.
Amúgy apám volt olyan, hogy havi egy fürdés és heti egy borotválkozás, de ő büdös is volt. Egyszeraztán anyám kivitte az ágyát a teheneink közé (bátyám segített neki)
És kijelentette, hogyha büdös óhajt maradni, aludjon az istállóban.
De most panelban lakunk és franciaágy van.. Meg ehez sem erőm, sem bátorságom nincs.
Irtad hogy orális szexet is felajánlottál a fürdés közben, és ezek ellenére sem volt hajlandó a fürdére.
Ő szokta kezdeményezni az együttlétet?
Mert arra gondoltam hogy ha igen akkor mondhatod neki hogy addig nincs szex mig nem fürdik le!
Bár ez nem biztos hogy jo, mert kitudja nem e talál magának olyan nőt aki ezek ellenére is vele lenne. (a mai világba ki tudja), meg hát neked sem mindegy hogy milyen a szexuális életed! Szoval lehet hogy ez a megoldás kilőve!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!