Miért nem tudjuk elfogadni egymást olyannak amilyen? (Bővebben lent)
Eddig volt izgalmas, hogy "más" vagy, mint a többi. Van egy nyitottsága erre, de most jött ki, hogy élni nem tudna úgy, mint te.
Mindegyik kapcsolatnál alakulnak az emberek, közelítenek a szokásaik a másikéhoz, és ez így normális, van aki többet, van aki kevesebbet tud engedni, de ez szerintem más helyzet, ahogy följebb írtam, eddig volt jó, eddig volt érdekes, de most már élné az életét a maga módján.
Szia!
Gondolom fiatalok vagytok és első kapcsolat...Gondolom...
Nos igen a nőket tudni kell megtartani is,nem elég leülepedni mellettük hogy ő már a tied...Mindig szükségük van változatosságra,meglepetésre még akkor is ha azt mondják hogy nem.Ha a lánynak Te vagy az első az is elképzelhető hogy majd kiakarja próbálni mással is.
Na a lényeg:Egy kapcsolat két emberen múlik.Szóval Neked is tenned kell érte és Neki is és ugyebár kompromisszumokat kell kötni néha.Nos az nem tulajdonság ha nem szeretsz sehova sem kimozdulni(mármint ez tulajdonság csak nem pozitív írányban)
Szóval a lényeg ha megakarod tartani ,néha törekedni kell arra hogy legyen egy kis extra is.Vidd el vacsorázni,menjetek el kirándulni,esetleg valami discóba hívd el,vegyél neki virágot csak úgy"mert megérdemli" és ezt lehetőleg mindenki elött add oda neki.Próbálj meg vele néha kiszakadni a hétköznapokból ! Csináljatok valami őrültséget!Nevettessed meg!
Azért talán nem annyira drámai a helyzet, mint ahogy leírod...Kicsit sem vagytok egyedi eset, ezek a problémák épp olyan természetesek, mint a levegővétel.
Pl. én is nagyon otthonülős vagyok, és a romantikázást sem igényeltem soha különösebben, a férjem is ilyennek ismert meg. Ehhez képest az évek alatt ő még otthon ülősebb lett, míg én egyre inkább vágyom a mozgalmasabb programok után, és néha hiányzik, hogy spontán meglepjen mondjuk egy szál virággal, pedig korábban le sem tojtam az ilyesmit (ő is ezt szokta meg).
Na most mi ezt a kérdést nem úgy kezeljük, hogy akkor majd jól megváltoztatjuk egymást, ez hülyeség.
Felmerült egy kérdés/konfliktushelyzet, átbeszéltük, és kiötlöttünk egy mindkettőnknek elfogadható megoldást.
Az önfeladás meg behódolás indokolatlanul nagy szavak ilyen hétköznapi dolgok leírására, nem csoda, ha szakítás gyakran a vége, ha a párok ego párbajt hívnak problémamegoldás helyett.
"Mindenben változást vár tőlem."
Ezt viszont kifejthetnéd jobban, mert ha a személyeddel alapjaiban vannak gondjai, az tényleg gond.
Kedves Utolsó válaszoló!
Sajnos az a baj, hogy 1000%-osan igazad van. De akkor nem léteznek tökéletes kapcsolatok? Na jó, én is kinőttem már abból, hogy idealista legyek, de mégis néha olyan jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!