Hogy tudnám magam elfogadni olyannak amilyen vagyok?
30 éves anyuka vagyok 2 kisgyermekkel...
Alacsony vagyok,53 kg...Nem vagyok kimondottam kövér,de van rajtam felesleg.Leginkább a fenekemen,hasamon......
Egyszerüen nem megy le rólam semmi ,hiába nem zabálok,nem iszom édeset,.Tornázok amennyire az energiám engedi 2 kicsi mellett.Estére alig várom,hogy bedöljek az ágyba.4 éve nem volt egy átaludt éjszakám.Söt.Minden éjjel 3x4x kelek a gyerekekhez.Emelett nincs energiám se kedvem sportolni.Az igazság hogy nagyon idö sem marad mert a férjem ete 7 körül jön haza segítség pedig nincsen.
Egyszerüen rosszul érzem magam a börömben.Utálok tükörbe nézni...A szoptatástól lógnak a melleim.Borzalom. :(
CSak annyi lenne a gondom,hogy pokoli fáradt vagyok,kimerült és együl érzem magam???
Rossz az elképzelés. Hiába koplalsz, akkor se fogysz le, sőt inkább rontosz a helyzeten.
Arra sarkalod a szervezeted, hogy minél kevesebb táplálékból, minél több tápanyagot tudjon hasznosítani.
Miután meguntad, hogy nincs eredmény, azért újra visszatérnek a "normál" étrendhez, és még több felesleg lesz rajtunk, mielőtt még elkezdél volna.
Azért inkább azt javaslom, ha nagyon leakarsz fogyni, probáld felgyorsítani az anyagcserédet úgy, hogy minél többet és többször eszel.
Ezzel a szervezetedet arra sarkallod, hogy ne építsen be minden tápanyagot, csak fusson végig.
Napi, ötszöri de jobb lenne napi hétszeri adagokra elosztani a táplálkozást.
Félre ne értsetek.Nem koplalok.Eszek mindent......
Csak annyira elégedetlen vagyok magammal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!