Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tévo legyek?...

Attila8989 kérdése:

Szerintetek mi tévo legyek? Ell kell fogadni valakit a gyerekekkel egyutt?

Figyelt kérdés
Sziasztok 30 éves vagyok)Osszejottem egy 25 éves lánnyal minden jó ,elvagyunk jól kijovunk.De az a probléma h van neki két gyereke,és ez engem zavar ,otthon még nem mutttam be félek h mit fognak szólni az otthoniak.Mert nekem ez ugy jon le hogy én nevelem más gyerekeit(( És mien reakcio leszz a szuleimtol.. hogy viselik el majd a dolgot( Kérlek irjatok hogy ha tik is voltatok ilyen helyzetben)) Bocs a helyes irásért,nem vagyok magyar*))
2014. febr. 20. 00:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, hogy valaki 30 évesen ennyire függ attól, hogy szerinte mit fognak gondolni a szülei arról, ami gyakorlatilag nem az ő dolguk... és nem mer önálló döntést hozni, mert a szülők mit mondanának...nos ilyen 30 éves szerintem ne akarjon két gyerekről gondoskodni.
2014. febr. 22. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!