Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tévo legyek?...

Attila8989 kérdése:

Szerintetek mi tévo legyek? Ell kell fogadni valakit a gyerekekkel egyutt?

Figyelt kérdés
Sziasztok 30 éves vagyok)Osszejottem egy 25 éves lánnyal minden jó ,elvagyunk jól kijovunk.De az a probléma h van neki két gyereke,és ez engem zavar ,otthon még nem mutttam be félek h mit fognak szólni az otthoniak.Mert nekem ez ugy jon le hogy én nevelem más gyerekeit(( És mien reakcio leszz a szuleimtol.. hogy viselik el majd a dolgot( Kérlek irjatok hogy ha tik is voltatok ilyen helyzetben)) Bocs a helyes irásért,nem vagyok magyar*))
2014. febr. 20. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem vagy magyar, b@ssz oda egy jó nagyot annak, aki "tik"-et tanított.
2014. febr. 20. 01:36
 12/21 sippara ***** válasza:
92%
Nézd, ha neked harminc évesen az a legnagyobb problémád, hogy mit fognak szólni a szüleid, szerintem hagyd szerencsétlen nőt, elég neki két gyereket nevelni.
2014. febr. 20. 01:49
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Tudtad mit vállalsz ,mikor a nővel összejöttél ! Még szép ,hogy el kell fogadnod a gyermekeit is ,ha komoly kapcsolatot tervezel a lánnyal ,akkor nem is szabadna ,hogy ez kérdés legyen . Nekem a lány helyében nem is kellene olyan férfi ,aki nem vállal fel ország világ előtt a gyerekemmel együtt és nem fogadja el ,illetve zavarja őt ,hogy nekem gyermekem van .
2014. febr. 20. 06:25
 14/21 Jégtánc ***** válasza:
84%
Nálunk ez van.A férjem elfogadta hogy csomagban vagyok csak kapható,10 éve vagyunk együtt van egy 2 éves közös lányunk.Ráadásul 4 évvel vagyok idősebb.Benne fel sem merült ilyesmi,pedig az anyukàja nem igazàn örült.Nem ilyen jövőt képzelt a fiának.Azóta természetesen az anyuka is megbékült.Nagyon jó a kapcsolatunk is.A fiúkat is saját unokaként kezeli.
2014. febr. 20. 07:50
 15/21 anonim ***** válasza:
26%
Na én biztos nem kapnék röhögő görcsöt a fiam 2gyerekes nővel batyuzna össze.Nem királylányt szánok neki,azt csinál amit akar de ne 2gyerekes nővel.Nekem saját unoka kell nem másé.
2014. febr. 20. 08:02
 16/21 Jégtánc ***** válasza:
85%
Hát igen.Szerencsére nem vagyunk egyformák:))
2014. febr. 20. 08:10
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Akkor nem kell vele összejönni, vagy fogadd el, az meg hogy anyuci mit szól?! Én kiröhögnélek ha ettől félnél
2014. febr. 20. 08:36
 18/21 zabmester ***** válasza:
56%

Nézd, ha ezzel a lánnyal szeretnél együtt lenni, akkor el kell fogadnod, hogy a gyerekei hozzá tartoznak. Ha ez nem megy, nem baj, de akkor keress mást. Az meg, hogy "más gyerekeit" neveled, nekem kicsit értelmezhetetlen. Nem másét, hanem a párod gyerekeit neveled, vele együtt. Már ha akarod. Ha nem, akkor nem, de akkor nagy valószínűséggel ez a lány nem lesz a párod.

Nekem is van gyerekem, öt éves volt, amikor a párommal megismerkedtünk, nem volt kérdéses, hogy ki mit szól hozzá, elvégre felnőttek voltunk mád mindketten, ez a saját életünk, mi éljük, nem más.

2014. febr. 20. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha szereted a lányt, akkor a gyermekei sem lehetnek akadályok. Hogy a szüleid mit mondanak, azt már te döntöd el, hogy nekik akarsz megfelelni, vagy saját magadnak?

Ha nem szereted a lányt, csak "elvagytok", akkor inkább ne áltasd tovább, hadd keressen valakit, aki komolyan veszi őt és a gyermekeit is.

2014. febr. 20. 10:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Ismered a mondást: "ha kell a tehén, kelljen a borja is!"
2014. febr. 20. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!