Megmondjuk neki hogy halálos beteg vagy sem?
Miért okoznál neki álmatlan éjszakákat azzal,hogy elmondod neki?NE TEDD!"Boldogok a tudatlanok!"
Nem lesz neki semmilyen kezelése se műtéte.Ilyen idős korban már nem teszik ki az embereket a műtéttel kapcsolatos szenvedésnek.A fájdalmas lábadozásnak.Pláne így,hogy ilyen sok gondja van.Hagyd,hogy boldog legyen azon a kis időn ami még neki hátra van.Tegyétek inkább felejthetetlenné az utolsó karácsonyát.Gyűljön össze az egész család.Legyen finom vacsora.Képek,videók készüljenek.Nem fogod megbánni,hogy nem mondod el neki.
Ha úgy vesszük, a halál életünk legnagyobb utazása lesz. Ha van rá lehetőség, akkor készüljön fel rá az ember.(úgy értem, ha nem hirtelen, balesetben ér véget az élete)
Elbúcsúzni a szeretteinktől, rendezni a hitbeli gondolatainkat, kérdéseinket a továbbiakról...
igen, én voltam hasonlóhelyzetben:
83 éves rokonomat műtötték mellrákkal. ebből minden gond nélkül felépült. 86 éves korában halt meg egy teljesen más betegségben.
szóval mondjátok el neki. ha időben észrevették a daganatot és még nem terjedt át máshova, akkor nagy esélye van a gyógyulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!