Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi alapján döntsek abban,...

Mi alapján döntsek abban, hogy itthon vállaljam a gyereket, vagy külföldön, mindkét esetben egyedül?

Figyelt kérdés

Valahol mindkettő mellett és ellen ugyanannyi érvem van.

Nem tudom még milyen tényezőket lehetne figyelembe venni.

Eddig néztem pl

Segítség szerint:

Itthon családom nemigen van (messze vannak, nem érnek rá, stb) max bnőkre számíthatnék

Kint a gyermek apja, anyukája (akikre szintén max annyiban számíthatnék, mint itthon a bnőkre)

Anyagi lét szerint:

mindkét esetben mennem kell dolgozni a gyerek 1 éves korától

egyenlőre itthoni munkaviszony végett itthoni segélyek vannak/lesznek igényelve(amik nem kevesebbek a kinti segélynél amúgy)

Boldogság tekintetében:

itthon is ugyanolyan magányosnak érzem magam, mint kint.

2014. febr. 15. 13:23
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

szia, én nem is hallottam olyanról, hogy teljesítménybéreznének. akárhova jelentkeztem, akármilyen hirdetéseket néztem, ill. akárhol dolgoztam eddig, mindenhol fix volt a fizu szállodákban és mindenhol ugyanannyi.

szóval ha valaki átment másik helyre max azért érhette meg, mert máshol esetleg nem hajtják úgy, mint a tatárt.

egy másik országban tudom, hogy ott pl heti 6 napoznak és ezzel magasabb a fizu, meg állják a szállást, meg egy étkezést, ami anyagilag így többet jelent, több marad a zsebedben.(ahol én voltam 200 Eur/hó vonnak szállásért, 60 Eur/hó napi étkezésért)

a #26-nak még üzenném, hogy tévedésben van, ha azt hiszi egy gyerek magány ellen van, szerintem pont hogy még rá is fog tenni a magányra.

2014. febr. 18. 11:25
 32/34 anonim ***** válasza:

Ertem.Nekem mondjuk van lakas, itt elek mar jo ideje, csak kerdeztem, hogy te is teljesitmenybe voltal e, mert az inkabb rabszolgamunka. Egyszer voltam ilyen helyen, hat, 5 ora all rendelkezesre hogy megcsinalj 20 szobat 4 csillagos hotelben.Szobankent 4 euro a dijazas.Ugyhogy 2 napig voltam :).

Utana talaltam orabereset, na az mar jobb volt.12 euro/ora brutto.8 ora naponta. Csak ugye terhesseg miatt felmondtak(amit ugye nem tehetttek volna), de megtörtent.

2014. febr. 18. 11:34
 33/34 A kérdező kommentje:

az én esetemben viszont csak annyi volt, hogy minden reggel kiadtak 25-30 szobát, van rá 8 órád (a legtöbben ezért az ebédet is kihagyták) és minden másnap reggel terror hogy miért nincs kész, stb stb

a m.szerződéseket kötötték mindig pár hónaposakra, vagy meghosszabbították, vagy nem,(szóval ezzel tartottak sakkban, nem a fizetéssel),folyamatosan cserélődnek így a szobalányok egy szállodában, nincs fix csapat a cégnek.

2014. febr. 18. 11:55
 34/34 anonim ***** válasza:
Igen ez ismerös. Nalunk is mindig cserelödött a bagazs.
2014. febr. 18. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!