Mit tegyek Llányom már elmúlt tizennyolc éves és nincs önbizalma?
Még nem volt barátja és nem is akar férjhez menni.Nem szívesen mozdul ki otthonról mert bárhová megyünk (pl.:bolt) amikor belépünk köszönünk és akkor mindenki ránéz és ő ettől irtózik, mert csúnyánka tartja magát. Még családi körben is ritkán szólal meg ugyanemiatt. Nem szívesen néz tükörbe, ha egy boltban véletlenül mégis rögtön rossszkedve lesz és nemsokára ki is megy a boltból.Barátja se sok van, de velük se megy el sehová hiába próbálja mindenki rábeszélni.
Szeptembertől egyetemre megy és félek, hogy mi esz vele ott és természetesen a későbbiekben is, hogy fog így élni.
Ezt azért érdemes elolvasni, mielőtt ilyen hajegyenesítésre mész:
Nekem is göndör hajam van, annyit tudok tanácsolni, hogy próbálja meg hajszárító nélkül megszárítani. Megmossa, ráteker egy nagy törölközőt, ha az átnedvesedik, akkor kicseréli szárazra, én 3-4 türcsit szoktam rátenni egymás után. Utána szépen áttörlöm, teszek rá kondicionálót és hagyom megszáradni. Teljesen más a hajam, így szép loknis, ha meg hajszárítózóm, egy rémálom, száll mindenfelé, olyan mint Somának. Akkor én is utálom.
A mit ne vegyél fel c műsort tényleg tudom ajánlani, szoktak benne lenni vékony nők, akik szintén hatalmas göncöket hordanak. Nekem sokat segített, én 21-22 voltam, amikor az első részt láttam, utána szabályosan kivirultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!