Mit tegyek Llányom már elmúlt tizennyolc éves és nincs önbizalma?
Még nem volt barátja és nem is akar férjhez menni.Nem szívesen mozdul ki otthonról mert bárhová megyünk (pl.:bolt) amikor belépünk köszönünk és akkor mindenki ránéz és ő ettől irtózik, mert csúnyánka tartja magát. Még családi körben is ritkán szólal meg ugyanemiatt. Nem szívesen néz tükörbe, ha egy boltban véletlenül mégis rögtön rossszkedve lesz és nemsokára ki is megy a boltból.Barátja se sok van, de velük se megy el sehová hiába próbálja mindenki rábeszélni.
Szeptembertől egyetemre megy és félek, hogy mi esz vele ott és természetesen a későbbiekben is, hogy fog így élni.
Félig viccesen mondom: szedjen fogamzásgátlót!
Húgomnak kiegyenesedett tőle a haja, sok lányismerősöm meg felszedett pár kilót.
Persze nincs garancia semmire...
Leginkább otthon kellene gyakorolnia. Néznie magát a tükörben, miközben te ott állsz mögötte, és mondod neki: nézd, milyen szép a szemed, formás az orrod, persze ennél kreatívabban azért :D
Kedves válaszoló 16:15kor lehet hogy téged nnem törne le, hogy a hajaddal nem lehet semmit sem kezdeni de egy egyébként is gátlásos lányt évekig tartó sikertelen próbálkozás után leht hogy feladja.
Jó, hátha bármit mondunk semmi nem jó... Igenis, nem tartom normálisnak, hogy a göndör hajtól depis valaki, meg még mindig nem tudom, mitől annyira gátlásos, a göndör hajától meg attól, hogy sovány? Nem mondom, hogy semmi, de azért annyira nem tragédia! A göndör hajat ki lehet vasalni símítókkal eléggé tartósan, max a kövekező mosásig persze, nem tudom mit takar, hogy sok fodrásznál voltatok, de semelyik nem tudott segíteni? Nem tudták kisimítani? Azt már nem akarom elhinni. Vagy mit szeretnétek vele? Nyilván kínai szögegyenes hajat nem fognak belőle csinálni, a genetika az genetika, ugyebár.
Tornázni nem (minden fitneszben lehet találni olyan időpontokat, amikor kevesebben vannak, sőt, léteznek csak csajos fitneszek, vannak, ahol külön része van a nőknek - persze nem tudom, hol laktok..)
Vagy azt mondod, ha dícséred, akkor elutasítja, mondván, hogy hagyjuk már ezt (vagy valami ilyesmi) nem lehet, hogy te látod nagyon feketén az egészet?
Akkor azt kell neki mondani, hogy gyerekem, igen, göndör a hajad, ha nem tetszik, meg kell növeszteni, akkor könnyebb vasalni, lehet festeni (még egyszer mondom), ha hosszú, frizurát vágatni belőle, amit gyakori vasalással karban lehet tartani ......nem tudom, mit mondhatnék még a hajával kapcsolatban, ami konstruktív.
Az alakja. kell szedni különféle vitaminokat, mert akárhogy is, elhiszem, hogy gyorsabb lehet az anyagcseréje, de ha valaki nagyon vékony, fogy vagy nem tud hízni ott arról van szó, hogy kevesebbet eszik, mint amennyit felhasznál - lehet, ha sikerülne néhány kgot felszednie, mindjárt pozitívabban állna a világhoz. Keressetek a neten oldalakat, amik ezzel foglakoznak, biztosan tudnak gyakorlati tanácsokat adni.
Miért zavar téged, hogy 18 évesen nincs barátja és nem akar férjhez menni? Ez egyáltalán nem probléma ha egyetemre megy, mert elvenné ez eszét és az idejét a tanulástól.
Engedd, hadd csinálja úgy az életét, ahogy akarja.
Rengeteg szívfájdalmat spórol meg magának.
Nagyon is, hogy okos a lányod.
Majd ráér 22 évesen ismerkedni, vagy később. Nem marad le semmiről.
A hajvasalás nem jött be neki? Vagy ezt a Brasil Cacau-s egyenesítést nem próbáltátok?
Nekem is nagyon göndör a hajam, de megszerettem. Csak meg kell tanulni bánni vele. Függ attól, hogy göndören szeretné-e hordani, vagy sem. Ha igen, akkor nekem az vált be legjobban, hogy kora délután mosok hajat (olyankor, amikor nem megyek sehova), és hagyom, hogy megszáradjon. Fésülni csak vizesen fésülöm át egyszer, szárazon már nem. Ilyenkor gyönyörűen megszárad a hajam, sokszor csak eltűzöm az egyik oldalon és kész. Illetve használhat göndörítő habot, ezzel meglehet rajzolni a hullámokat a hajba, ezzel is szép az eredmény. Annyi a hátrány, hogy csak addig szép, amíg meg nem fésüli az ember. Utána meg lehet variálni a fonásokat pl. a következő hajmosásig.
Ha egyenesen, akkor meg értelemszerűen száradás után kivasalja.
Illetve nézegessetek tippeket, hogy az ő alkatára milyen fazonú ruhák állnak jól. Én husisabb vagyok, de úgy öltözködöm, ami jól áll, és ezzel letagadhatok pár kilót is. Biztosan vannak olyan fazonok, amiket kifejezetten az ő alkatára terveztek.
Én is göndör hajú vagyok, korábban utáltam, mivel állandóan cikiztek érte a többiek (pl. cigányos a göndör haj/ igénytelen, mert nem egyenes). Lehet, hogy ő is kap ilyen kedves megjegyzéseket. :( Annak idején ezért sose mertem kiengedve hordani a hajam, és csúnyának találtam magam, egészen addig, amíg el nem mentem egyetemre. Oda ezek a kedves egyének már nem jutottak el, így nem volt semmi, ami rombolhatta volna az önbizalmamat. Egy szép nap vágattam egy frufrut, és rájöttem, hogy szép vagyok XD (akarom mondani, szebb, mint rég). Az, hogy vékony-sokan örülnének neki-csak előny. Rengetek olyan csaj van, aki "teltkarcsúnak" tekinti magát, pedig inkább a pufi kategória, és valójában vékonyak szeretnének lenni. Pár kilót mondjuk simán felszedhet, de izom formájában. A sport is növeli az önbizalmat (ez is saját tapasztalat). Szerintem az egyetemen meg fog változni, előnyösen.
Volt egy barátnőm középiskolában, elment egyetemre, és teljesen megváltozott. Hord szoknyát, magassarkút, festi a haját (nem k*rvásan néz ki, hanem normálisan). Talált magának elfoglaltságot, ahol kreatívkodhat.
Mi lenne, ha keresnél/keresnétek göndör hajú 'jónős' képeket, frizurákat? Youtubeon vannak fent videók, hogy hogyan lehet elkészíteni őket. Valamelyik csak megtetszik neki. Abból kell gazdálkodni ami van :)
Elmehetnétek ruhákat próbálgatni is, vedd rá, hogy csak próbálja fel a szűkebb fazonokat, csak nézze meg milyen. Egy jó fehérneműt is érdemes még előtte nézni (pl.: ha kicsik a mellei, és ez zavarja, akkor egy jó, szivacsos melltartót). Ki is sminkelheted,szolidan, de szépre. Lényegében erről szólnak az átalakítós műsorok is.
köszönöm a válaszokat!
19:15 ös válaszoló milyn habot használsz?
Ez a hajegyeenesítés kb.mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!