Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most velem van a baj? Vagy én...

Most velem van a baj? Vagy én tettem valami rosszat amit nem kellettt volna? Ti mit tennétek a lenti helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő:

Párom fent volt egy szexoldalon, a házasságunk elött.(Vagyis csak egyen,de az épp elég). S a hímtagjáról tett fel,több profilról is képeket.Felismertem a hátteret.Azt mondta csak akkor volt fent mikor még nem volt velem együtt,meg az unokatesója kib.szásból tette fel.(Közben megismertem az unokatesóját,,nem hiszem ilyen lenne de ki tudja...) Azonban kiváncsiságból megnéztem s voltak új képei is.Ezt onnan tudom,hogy kapott ajándékba TŐLEM egy plüsst,ami rajta volt az egyik képen. Mult hétvégén megkért,hogy keressek meg egy emailt az e-mailjében ,mert én itthon vagyok s jobban ráérek az emailjében keresni. Most tegnap is beléptem hogy keressem a doksit. Volt egy email arról a sz.x oldalról hogy kapott egy belső üzenetet. Mondom biztos véletlen valaki irt neki,mondta féléve hogy néha megtalálják s kap belső üzenetet... Nem foglalkoztam vele.Most azonban magam alatt vagyok,mert beléptem hogy keressem azt a doksit az e-mailjében.Erre láttam hogy ma válaszolt arra a belső üzenetre. Hogy miket csinálna a sráccal,sőt barátnőjével.Meg a srác is válaszolt neki hogy a képe van megnyitva h vele álmodik s hogy milyen kanos lesz a képtől..... ELéggé elszomorodtam... Most mit kéne tennem??? 2 gyerekünk van,28 évesek vagyunk.Igaz a kicsi születése óta kevesebb a nemi élet köztünk,de meg tudnánk oldani... Egyébként felesleg nincs rajtam,szerintem szüléshez képest nagyon jól nézek ki, kevesebb vagyok mint elötte.10 hós a kicsi,nagy közel 4. A srác civil néven irt neki, s ez a srác fent van neki facén mint ismerős. Semmi közös pont nincs, szóval tuti ő az. Mit csináljak?Hagyjam szó nélkül? Úgy fáj...Bocsi hogy hosszú lett..

2014. febr. 4. 10:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy megnyugtatást szeretnél vagy valami, de ez sajnos az a helyzet, amiben ilyen nem nagyon van... A férjed minimum biszexuális, ami még hagyján, de hogy a farkáról tesz fel képeket netre, fent is hagyja őket, és főleg úgy, hogy felesége és gyerekei vannak, ez már önmagában röhejes és undorító. És sajnos elég esélyes, hogy megcsalt, vagy hogy a jövőben meg fog. Ha már most ezt csinálja, akkor mit vársz tőle a jövőben? Szerinted milyen házasságotok lesz így a későbbiekben, és ha ez bármikor kipattanna pár év múlva, a gyerekeid mennyire megalázva éreznék magukat? Szerintem nyíltan kérdezz rá, szembesítsd a tényekkel, és várd meg azért, mit válaszol. Egy ilyen kapcsolatban benne maradni hatalmas hiba lenne... addig változtass, amíg fiatal vagy, csinos, és könnyebben tudsz ismerkedni
2014. febr. 4. 14:24
 42/51 anonim ***** válasza:
Hagyján hogy biszexuális a férj ? Na nekem nem lenne hozzá kedvem, és ki is vágnám mint macskát sza....ni.
2014. febr. 4. 14:48
 43/51 anonim ***** válasza:

mijaza sz.x?

tan szex akart lenni?

2014. febr. 4. 16:21
 44/51 A kérdező kommentje:
A gond,hogy nem akarok ismerkedni...Én szeretem őt s nagyon fontos nekem. EGyáltalán hova mehetnék?
2014. febr. 6. 10:22
 45/51 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogyan ugraszthatnám ki a nyulat a bokorból? Ahol találtam ugyanis a képet,levelet megszünt..
2014. febr. 11. 14:29
 46/51 A kérdező kommentje:
Csinált egy új email cimet,s azon levelezik..Kedden megyek egy szakpszichológushoz hogy mit lehet tenni...
2014. jún. 19. 13:27
 47/51 anonim ***** válasza:
41es vagyok. Sok sikert kívánok! Rengetegen vannak hasonló helyzetben, akik különböző módokon lettek átverve. Biztos vannak oldalak interneten ezzel kapcsolatban, akiknek tönkre ment a házassága, ők biztos tudnának ötleteket adni újrakezdéshez, illetve hogy ilyen helyzetben mi a teendő. Elhiszem, hogy szereted, de látod, hogy ő máshol keresne kielégülést.. Beszéltél vele azóta erről, szóba került ez köztetek? Vagy tetteted, hogy minden rendben?
2014. jún. 19. 16:26
 48/51 A kérdező kommentje:
Most figyelem a leveleket,s amit tudok megnézek,letöltök.Akár kép akár üzenet formájában.Tudom bűn,de valahogy le kell buktatni...Egyszerűen készen vagyok,hogy miért csinálja ezt..
2014. jún. 20. 07:27
 49/51 anonim ***** válasza:
Ebből nekem úgy tűnik, hogy pár bizonyítékot sikerült már összeszedned. Mire vársz még?
2014. jún. 20. 18:58
 50/51 A kérdező kommentje:
Ez még kevés.
2014. jún. 21. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!