Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most velem van a baj? Vagy én...

Most velem van a baj? Vagy én tettem valami rosszat amit nem kellettt volna? Ti mit tennétek a lenti helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő:

Párom fent volt egy szexoldalon, a házasságunk elött.(Vagyis csak egyen,de az épp elég). S a hímtagjáról tett fel,több profilról is képeket.Felismertem a hátteret.Azt mondta csak akkor volt fent mikor még nem volt velem együtt,meg az unokatesója kib.szásból tette fel.(Közben megismertem az unokatesóját,,nem hiszem ilyen lenne de ki tudja...) Azonban kiváncsiságból megnéztem s voltak új képei is.Ezt onnan tudom,hogy kapott ajándékba TŐLEM egy plüsst,ami rajta volt az egyik képen. Mult hétvégén megkért,hogy keressek meg egy emailt az e-mailjében ,mert én itthon vagyok s jobban ráérek az emailjében keresni. Most tegnap is beléptem hogy keressem a doksit. Volt egy email arról a sz.x oldalról hogy kapott egy belső üzenetet. Mondom biztos véletlen valaki irt neki,mondta féléve hogy néha megtalálják s kap belső üzenetet... Nem foglalkoztam vele.Most azonban magam alatt vagyok,mert beléptem hogy keressem azt a doksit az e-mailjében.Erre láttam hogy ma válaszolt arra a belső üzenetre. Hogy miket csinálna a sráccal,sőt barátnőjével.Meg a srác is válaszolt neki hogy a képe van megnyitva h vele álmodik s hogy milyen kanos lesz a képtől..... ELéggé elszomorodtam... Most mit kéne tennem??? 2 gyerekünk van,28 évesek vagyunk.Igaz a kicsi születése óta kevesebb a nemi élet köztünk,de meg tudnánk oldani... Egyébként felesleg nincs rajtam,szerintem szüléshez képest nagyon jól nézek ki, kevesebb vagyok mint elötte.10 hós a kicsi,nagy közel 4. A srác civil néven irt neki, s ez a srác fent van neki facén mint ismerős. Semmi közös pont nincs, szóval tuti ő az. Mit csináljak?Hagyjam szó nélkül? Úgy fáj...Bocsi hogy hosszú lett..

2014. febr. 4. 10:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 Andizsuzsi ***** válasza:
97%

"Az unokatesómat 25 éve nem láttam,28 vagyok. Ő 26 éves"

Látom nem értetted, felteszem másként a kérdést. Honnan a jó büdös franból volt a férjed unokatesójának fényképe a férjed kukacáról? Válasz: vagy neki is mutogatta, vagy hazudott a férjed arról, ahogy a kép felkerült a netre.

2014. febr. 4. 12:03
 22/51 A kérdező kommentje:
Az unokatesó járt hozzájuk amikor még jártunk csak.(20évesek voltunk,ő is otthon lakott)S az unokaöccse rendszeresen az ő gépén netezett.
2014. febr. 4. 12:10
 23/51 anonim ***** válasza:
29%
Na tudod kivel szórakozz. Édes.....al.
2014. febr. 4. 12:12
 24/51 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
És a te férjed gépén pedig ott virítottak a nemi szervek. Kérdező, térj már észre. Átlagos beállítottságú ember nem fényképezi a nemi szervét és nem tárolja azt a gépén, főleg nem olyan helyen, ahol idegenek is hozzáférnek. Ha a férjednek ilyen a gusztusa, egészségére. De hogy te ezek után akarsz-e vele házasságban maradni, és tudomásul venni, hogy ő másoknak is mutogatja magát, illetve el tudod-e fogadni a gruppen gondolatát, azt csak te tudhatod.
2014. febr. 4. 12:14
 25/51 anonim ***** válasza:
0%
Kedves krédező, amit te itt csinálsz mit gondolsz mit ? Kirakatba teszed a nemi életed, ugyan fényképet nem töltesz fel, de még mocskosabban kibeszéled a férjedet is, az unokatesódat is. Ő legalább csak a saját képét töltötte fel téged nem, de amit te csinálsz az nagyon trágár.
2014. febr. 4. 12:19
 26/51 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ez messziről bűzlik az unokatesója miért tartotta meg a fotót?
2014. febr. 4. 12:23
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen egyértelmű a dolog, egyenesen kérdezz rá a férjednél. Mondd meg, hogy amikor beléptél az íméljébe, láttad hogy ismerkedik, és kérj magyarázatot. Ez a legegyszerűbb megoldás.
2014. febr. 4. 12:24
 28/51 A kérdező kommentje:
Névtelen oldalon vagyunk, tanácsot kértem. S mivel bántott a dolog hogy megnéztemaz emailjét,gondoltam tanácsot kérek,hogy most ez olyan nagy bűn-e... De este ha hazajön,rákérdezek. Mert nagyon fáj a dolog s emészt.... Elvállni nem szeretnék tőle,de megmondom neki hogy ha másnem csinálunk egy fotót róla,s töröltetjük! Mert nem megoldás,hogy más is nézegeti. Rólam sincs fent kép.Szeretncsére..
2014. febr. 4. 12:28
 29/51 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Kérdező!

Bármilyen internetes oldalon felhasználónévvel és jelszóval azonosítják a regisztráltakat, nem a fütyijük fényképével. Mi az, hogy csináltok másik képet?

2014. febr. 4. 12:33
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Sosem jártam afféle oldalakon, valahogy mégis kizártnak gondolom hogy egy nemiszervről készült fotó alapján azonositanák a regisztráltat, és az alapján törölnék. Téged megvezetnek. Vagy te itt mindenkit próbálsz megvezetni.
2014. febr. 4. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!