Most velem van a baj? Vagy én tettem valami rosszat amit nem kellettt volna? Ti mit tennétek a lenti helyzetben?
Szóval a helyzet a következő:
Párom fent volt egy szexoldalon, a házasságunk elött.(Vagyis csak egyen,de az épp elég). S a hímtagjáról tett fel,több profilról is képeket.Felismertem a hátteret.Azt mondta csak akkor volt fent mikor még nem volt velem együtt,meg az unokatesója kib.szásból tette fel.(Közben megismertem az unokatesóját,,nem hiszem ilyen lenne de ki tudja...) Azonban kiváncsiságból megnéztem s voltak új képei is.Ezt onnan tudom,hogy kapott ajándékba TŐLEM egy plüsst,ami rajta volt az egyik képen. Mult hétvégén megkért,hogy keressek meg egy emailt az e-mailjében ,mert én itthon vagyok s jobban ráérek az emailjében keresni. Most tegnap is beléptem hogy keressem a doksit. Volt egy email arról a sz.x oldalról hogy kapott egy belső üzenetet. Mondom biztos véletlen valaki irt neki,mondta féléve hogy néha megtalálják s kap belső üzenetet... Nem foglalkoztam vele.Most azonban magam alatt vagyok,mert beléptem hogy keressem azt a doksit az e-mailjében.Erre láttam hogy ma válaszolt arra a belső üzenetre. Hogy miket csinálna a sráccal,sőt barátnőjével.Meg a srác is válaszolt neki hogy a képe van megnyitva h vele álmodik s hogy milyen kanos lesz a képtől..... ELéggé elszomorodtam... Most mit kéne tennem??? 2 gyerekünk van,28 évesek vagyunk.Igaz a kicsi születése óta kevesebb a nemi élet köztünk,de meg tudnánk oldani... Egyébként felesleg nincs rajtam,szerintem szüléshez képest nagyon jól nézek ki, kevesebb vagyok mint elötte.10 hós a kicsi,nagy közel 4. A srác civil néven irt neki, s ez a srác fent van neki facén mint ismerős. Semmi közös pont nincs, szóval tuti ő az. Mit csináljak?Hagyjam szó nélkül? Úgy fáj...Bocsi hogy hosszú lett..
Kérdező, te végtelenül naív vagy!
"meg az unokatesója kib.szásból tette fel"
Neked van az unokatestvéred nemi szervéről képed? És a te nemi szervedről az unokatestvérednek? A férjed vagy össze vissza hazudozik, vagy családi nyúlra is lő. Egyik sem jó variáció. Neked kell eldöntened, hogy kell-e neked így is. Megváltozni nem fog. Legfeljebb más emailcímről regisztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!