Most velem van a baj? Vagy én tettem valami rosszat amit nem kellettt volna? Ti mit tennétek a lenti helyzetben?
Szóval a helyzet a következő:
Párom fent volt egy szexoldalon, a házasságunk elött.(Vagyis csak egyen,de az épp elég). S a hímtagjáról tett fel,több profilról is képeket.Felismertem a hátteret.Azt mondta csak akkor volt fent mikor még nem volt velem együtt,meg az unokatesója kib.szásból tette fel.(Közben megismertem az unokatesóját,,nem hiszem ilyen lenne de ki tudja...) Azonban kiváncsiságból megnéztem s voltak új képei is.Ezt onnan tudom,hogy kapott ajándékba TŐLEM egy plüsst,ami rajta volt az egyik képen. Mult hétvégén megkért,hogy keressek meg egy emailt az e-mailjében ,mert én itthon vagyok s jobban ráérek az emailjében keresni. Most tegnap is beléptem hogy keressem a doksit. Volt egy email arról a sz.x oldalról hogy kapott egy belső üzenetet. Mondom biztos véletlen valaki irt neki,mondta féléve hogy néha megtalálják s kap belső üzenetet... Nem foglalkoztam vele.Most azonban magam alatt vagyok,mert beléptem hogy keressem azt a doksit az e-mailjében.Erre láttam hogy ma válaszolt arra a belső üzenetre. Hogy miket csinálna a sráccal,sőt barátnőjével.Meg a srác is válaszolt neki hogy a képe van megnyitva h vele álmodik s hogy milyen kanos lesz a képtől..... ELéggé elszomorodtam... Most mit kéne tennem??? 2 gyerekünk van,28 évesek vagyunk.Igaz a kicsi születése óta kevesebb a nemi élet köztünk,de meg tudnánk oldani... Egyébként felesleg nincs rajtam,szerintem szüléshez képest nagyon jól nézek ki, kevesebb vagyok mint elötte.10 hós a kicsi,nagy közel 4. A srác civil néven irt neki, s ez a srác fent van neki facén mint ismerős. Semmi közös pont nincs, szóval tuti ő az. Mit csináljak?Hagyjam szó nélkül? Úgy fáj...Bocsi hogy hosszú lett..
kép alapján?
sok helyeb vagyok regisztrálva és elég felhasználó név/email cím, jelszó és profil törlése
n.Erre láttam hogy ma válaszolt arra a belső üzenetre. Hogy miket csinálna a sráccal,sőt barátnőjével.Meg a srác is válaszolt neki hogy a képe van megnyitva h vele álmodik s hogy milyen kanos lesz a képtől....
Figyi, te nem vagy komplett. Azt írod, neked fáj, te szomorú vagy, de elválni nem szeretnél ? hát mit akarsz ?
na nekem nem kellene egy origa huszár.
Én voltam fent szexoldalon.
A regisztráció törléséhez az adatlapon kell megkeresni a törlést, megadni a jelszót még egyszer, és utána törlik az adatlapot.
Nem kellett semmilyen fényképet küldeni...
Tényleg rettentő naiv vagy, a férjed nagyon-nagyon átvág.
Már ez olyan vicces, hogy az unokatestvére tette fel a képet - miért van az unokatestvérnek fotója a férjed nemi szervéről?
Aztán ez, hogy fénykép alapján lehet csak törölni...
Gondolkozz légyszi!!
Ez az egész egy vicc vagy tényleg ilyen buta vagy?
Én elolvastam a válaszaidat, de azokban se értelem, se ráció.
Hitegeted magad vagy mi történik itt???
Mi az, hogy új képet töltesz fel és törölteted? Úristen, térj már észhez!
BESZÉLJ VELE ERRŐL és tisztázd vele, hogy ez nem fér bele!!!!
Vagy ha igen, ne gyere ide rinyálni.
Miért akarod te tudni, hogy hol lehet leregisztrálni ? Tudja a férj, hogy hol regisztrált, majd leregisztrál amikor le akar. Miért akarsz helyette dönteni ? Először magad tudd mit akarsz, közöld vele hogyan érzel, szabad akaratával saját életében azt tesz amit ő magának jónak lát. Amennyiben fenn akar maradni ott marad.
Lehet hogy nem ismertétek egymást eléggé mielőtt házasságot kötöttetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!