Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent megtettem, hogy...

Mindent megtettem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, most mégis bűntudatom van, amiért elhagyta a terhes "barátnőjét". Hogyan tudnám ezt elrendezni magamban?

Figyelt kérdés

A hölgy sikeresen kihasználta a kapcsolatunk egy komolyabb hullámvölgyét, úgy tűnt végleg menthetetlen minden, fél évig külön is voltunk. Amikor végre úgy tűnt mindent meg tudunk EGYÜTT oldani, a hölgy közölte, hogy babát vár.

Most felemás érzések kavarognak bennem és bűntudatom van, pedig tudom, hogy jól döntöttem, hogy nem hagytam annyiban. Egyrészt örülök, hogy nem hullott szét a családunk, másrészt viszont sajnálom a picit, amiért neki nem lehet igazi családja.

2014. jan. 31. 14:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Milyen jó lesz a kérdezőnek, majd ha ott lesz náluk a kis szerelemgyerek és majd emlékezteti a múltra. Biztos nagy öröm lesz és sokáig bírni fogja...
2014. jan. 31. 18:28
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
#19, szerintem pont így természetes, valszeg pont az új kapcsolata döbbentette rá (mint annyi embert) hogy mégis csak az előző volt az igazi.
2014. jan. 31. 18:29
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Két variáció van:

1. Ez egy jel, hogy talán mégsem kéne újra összejönnötök.

2. Ez egy jel, hogy meg kell tanulnod elfogadnod másokat a hibáikkal együtt. Most már mindig lesz aki emlékeztessen erre, és arra is, hogy hibáztál.

Hogy melyik a szimpatikusabb, az Neked kell tudnod.

2014. jan. 31. 19:12
 24/27 anonim ***** válasza:
82%

Én átérzem a problémádat.

Tudd,hogy marha nehéz lesz.

Látni a gyereket,mindig emlékeztetni fog erre a rossz időszakra.A nő is bekavarhat.Sőt, a párod is dönthet úgy,hogy őket választja, ha már megszületett a baba....vagy később....

A nő lehet,hogy a terhességgel akarta megfogni a párodat...Felelőtlen volt mind a kettő,nekem gyanús ez a tabletta melletti terhesség,ami csak akkor derül ki,amikor már nem lehet elvetetni...

Ti amúgy mióta vagytok együtt?Ha jó emlékszem írtad, hogy gyerekeitek is vannak,ugye?

ha igen, a te,ti gyerekeidnek is szüksége van apára,de nem olyanra, aki ide-oda táncol két kapcsolat között...

Sok erőt kívánok a továbbiakhoz!

2014. jan. 31. 19:31
 25/27 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem biztos, hogy jol dontottel. En nem tudnam ugy folytatni a kapcsolatot, ahol ennyi serelem van / volt, hogy honapokig kulon vagytok, es a ferjed alapit egy masik csaladot kozben... biztos vegiggondoltad?
2014. jan. 31. 20:20
 26/27 Kései Sirató ***** válasza:
76%

Látom,m nagyon sokan nem is a kérddésre válaszoltak.

Ne legyen bűntudatod azért, mert a párod téged, titeket választott.

Ha a másik nőt és gyereket választaná, akkor a te gyerekeidet hagyná el. Neked a saját gyerekeid érdekét kell szem előtt tartanod.

A szereted a párod és el tudod őt fogadni, és nem hátráltatod őt abban, hogy majd támogassa születendő gyermekét is, az éppen elég és egyben az a legtöbb, amit ebben a helyzetben tehetsz.

2015. márc. 11. 15:37
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
mi történt azota ? megoldodott a helyzet ?
2016. jan. 5. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!