Mindent megtettem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, most mégis bűntudatom van, amiért elhagyta a terhes "barátnőjét". Hogyan tudnám ezt elrendezni magamban?
A hölgy sikeresen kihasználta a kapcsolatunk egy komolyabb hullámvölgyét, úgy tűnt végleg menthetetlen minden, fél évig külön is voltunk. Amikor végre úgy tűnt mindent meg tudunk EGYÜTT oldani, a hölgy közölte, hogy babát vár.
Most felemás érzések kavarognak bennem és bűntudatom van, pedig tudom, hogy jól döntöttem, hogy nem hagytam annyiban. Egyrészt örülök, hogy nem hullott szét a családunk, másrészt viszont sajnálom a picit, amiért neki nem lehet igazi családja.
Két variáció van:
1. Ez egy jel, hogy talán mégsem kéne újra összejönnötök.
2. Ez egy jel, hogy meg kell tanulnod elfogadnod másokat a hibáikkal együtt. Most már mindig lesz aki emlékeztessen erre, és arra is, hogy hibáztál.
Hogy melyik a szimpatikusabb, az Neked kell tudnod.
Én átérzem a problémádat.
Tudd,hogy marha nehéz lesz.
Látni a gyereket,mindig emlékeztetni fog erre a rossz időszakra.A nő is bekavarhat.Sőt, a párod is dönthet úgy,hogy őket választja, ha már megszületett a baba....vagy később....
A nő lehet,hogy a terhességgel akarta megfogni a párodat...Felelőtlen volt mind a kettő,nekem gyanús ez a tabletta melletti terhesség,ami csak akkor derül ki,amikor már nem lehet elvetetni...
Ti amúgy mióta vagytok együtt?Ha jó emlékszem írtad, hogy gyerekeitek is vannak,ugye?
ha igen, a te,ti gyerekeidnek is szüksége van apára,de nem olyanra, aki ide-oda táncol két kapcsolat között...
Sok erőt kívánok a továbbiakhoz!
Látom,m nagyon sokan nem is a kérddésre válaszoltak.
Ne legyen bűntudatod azért, mert a párod téged, titeket választott.
Ha a másik nőt és gyereket választaná, akkor a te gyerekeidet hagyná el. Neked a saját gyerekeid érdekét kell szem előtt tartanod.
A szereted a párod és el tudod őt fogadni, és nem hátráltatod őt abban, hogy majd támogassa születendő gyermekét is, az éppen elég és egyben az a legtöbb, amit ebben a helyzetben tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!