Lehetek terhes? Úgy ha ruhában egymáson voltunk, és
éreztem a nemiszervét magamban a ruhán keresztül?
Figyelt kérdés
Úgy ha ruhában egymáson voltunk, és éreztem a nemiszervét kb. 10 perc, pont középidőben voltam akkor, azóta volt egy menzeszem, ami most rövidebb volt mint szokott 3-4 nap, pedig 5-6 szokott lenni. de hányinger, mellérzékenység is van, fáradtság és hangulatingadozás. A nyomás hatására bekerülhetet a ruhán keresztül is a hüvelyembe?
képzeld, tegnap rámnézett egy pasi a villamoson és azóta terhes vagyok :P
2010. jan. 13. 11:05
3/16 anonim válasza:
PERSZE!!!! Irány az orvos! SOS el kell veteni!!!!
2010. jan. 13. 11:06
4/16 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy de a mai világban szerintem már egy általános iskolás is tudja azt,hogy csak kontaktus útján lehet teherbe esni.Ezzel az erővel már a csóktól teherbe lehetne esni.Kontaktus(a nemi szervek érintkezése,testnedvek keveredése)
2010. jan. 13. 11:19
5/16 anonim válasza:
azta h ekkora sík hülye emberek léteznek!!!!!!!hihetetlen.....
2010. jan. 13. 11:30
6/16 anonim válasza:
Ez vmi kamu kérdés sztem, ennyire BUTA senki nem lehet. :S Bár aki nem végezte el az általános iskolát sem, kinézem belőle az ilyen kérdéseket.....
2010. jan. 13. 11:32
7/16 anonim válasza:
Ha ilyen jól tudod mik a terhesség jelei, hogy hogy nem tudod, hogy lehet teherbe esni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"éreztem a nemi szervét MAGAMBAN ruhán keresztül" akkor az nem egy pasi volt hanem egy fúrópajzs! :)
Nem bántani szeretnélek de mielőtt bármit is csinálsz a pasiddal kérjél felvilágosítást szüleidtől vagy valakitől mert bele se merek gondolni ha ilyen kis tudatlanka vagy ebben a témában mi lesz veled ha lekerül rólad a ruha!
2010. jan. 13. 11:47
8/16 anonim válasza:
Szia Kivi lennék hány éves vagy
2010. jan. 13. 11:53
9/16 anonim válasza:
Kezd az az érzésem lenni hogy a mai fiatalok 12-16 ig csak divatból szeretkeznek iletve veszítík el a szüzességüket! (TISZTELET A KIVÉTELNEK) aztse tudják hogy lehet terhes valaki ha meg véletlen becsúszik a nem tudom mitől lehetek terhes de a tüneteket kivállóan fújom kategóriában akk jön az abortusz más akinek nem lehet gyereke az mindent megadna érte!
2010. jan. 13. 13:04
10/16 anonim válasza:
Ne gondoljátok már, hogy ennyire gyagyák a mai fiatalok, több eszük van azoknak, mint egyes felnőttnek.
Ez egy kamu kérdés, megérdemli aki komolyan veszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!