Lehetek terhes? Úgy ha ruhában egymáson voltunk, és éreztem a nemiszervét magamban a ruhán keresztül?
Figyelt kérdés
Úgy ha ruhában egymáson voltunk, és éreztem a nemiszervét kb. 10 perc, pont középidőben voltam akkor, azóta volt egy menzeszem, ami most rövidebb volt mint szokott 3-4 nap, pedig 5-6 szokott lenni. de hányinger, mellérzékenység is van, fáradtság és hangulatingadozás. A nyomás hatására bekerülhetet a ruhán keresztül is a hüvelyembe?2010. jan. 13. 11:01
11/16 anonim válasza:
Én se vettem komolyan, ezt szavakba is öntöttem, kaptam is 40%-ot! :) Sebaj! :)
12/16 anonim válasza:
Ezt ne hiszem el. Vannak még ilyen emberek. Egyáltalán tudja, hogy mi az a sex? Ruhán keresztül... te jó ég!!! (Bocsi de ez azért durva)
13/16 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2010. jan. 14. 19:40
14/16 anonim válasza:
nem baszogatni akarlak de elöbb menj be bioszórára, vagy kérdezd meg szüleid hogy mitől lehetsz terhes és védekezz! mert oylat fogsz elkövetni amit késöbb megbánhatsz!
nem arról van szó hogy ne szeretkezz hanem elöbb tanulj meg dolgokat nem mondom hogy éni tökéletesen tudok mindent csak tanácsot akarok adni
15/16 anonim válasza:
te hova a faszba jártál iskola helyett?-.-'
16/16 anonim válasza:
LOLz xD én is igy lettem terhes csak aztán a pasim modta h ő szeretné kihordani,szal kezetfogtunk és azóta 6 hónapos és nagyon élvezi a dolgot. Rolika lesz a neve... fogjatok kezet hátha nem veszi észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!