Anyósékkal élni, úgy hogy nem fizetek?
Én belemennék, ahhoz ragaszkodnék, hogy fizessem ki a saját számlánkat, nekünk az is nagy dolog lenne, ha megtudnánk spórolni a lakbért...
Viszont egyet értek azzal, hogy ha annyira erősködnek, akkor miért ne lehetne elfogadni?
És mi az a hülyeség, hogy nm a gyereke? nem a gyereke, valóban, a gyereke párja. Nem tudom mióta vagytok együtt, de akkor is...
Anyósoméknál pl. minden finomságot 5 fele osztanak. Anyós, Após, Párom, Sógornőm és Én....Semmit nem osztanak 2 felé, vagy 4 felé....Karácsonykor ugyanakkora értékben kaptunk ajándékot a párommal.
Mikor elkezdtem dolgozni, azt mondta apósom, ha megtudunk élni abból, amit ők küldenek a páromnak, akkor az én fizumat tegyük félre...
Szóval engem úgy számolnak, mint saját gyereket...
Nem mondom, én sem hagynám, hogy mindent ők fizessenek, de alapvetően jó érzés, hogy ennyire szeretnek...
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!