Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal összebújva szoktunk...

Párommal összebújva szoktunk aludni, pár napja nem bújt oda, így szóvá tettem és lerántottam róla a takarót, mert már vagy 8-szor szóltam neki és jól esett volna. Ezen ti megsértődnétek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 11:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem alszunk össze bújva. van amikor igen, van amikor nem. Amúgy is két külön takaróval alszunk. Ráadásul ő kétszer akkora mint én, el sem férnénk hosszú távon egy takaró alatt.

Másrészt, ha egyszer csak fogná magát és mikor alszom lerántaná rólam a takarót mert hogy nem bújok oda.. nagy hirtelen még az ágyról is lerúgnám. :D

Szóval igen, jogosan sértődött meg. Te meg feleslegesen generálod közöttetek a feszültséget. :D

2014. jan. 28. 13:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sértődnék meg, csak kivágnálak a g**be!
2014. jan. 28. 13:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én megsértődnék. Teszem azt, olyan fáradt vagyok, hogy ezen az estén kihagynám a szokásos pár perces összebújást (mert ennél tovább eleve kényelmetlen). El se jut a tudatomig, ha a párom esetleg szólna érte párszor, erre lerántja rólam a takarót. Erre persze felébredek, dühös leszek, kimegy az álom a szememből. Aztán forgolódok akár órákig, mert nem bírok visszaaludni. Reggel meg kelhetek, és egész nap zombiként kóválygok...

Ha te vagy az összebújásért követelőző, tartsd tiszteletben, hogy néha a társad túl kimerült. Majd félálomban hozzád bújik. Ha hisztizel, csak elmarod magad mellől. Erőszakkal nem lehet gyengédséget, szeretetet kikövetelni, az erőszak csak erőszakot szül.

2014. jan. 28. 13:19
 24/25 anonim ***** válasza:
hjaj de gyerekes vagy
2014. jan. 28. 13:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Azt nem megsértődésnek hívják, amit én reagálnék.

Haragnak!

Ha te vagy, akiről lerántotta a takarót, akkor jogosan akadtál ki.

Ha te vagy az ovis, aki így viselkedett, akkor gondolkozz kicsit, és tedd valahogy jóvá.

2014. jan. 28. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!