Párommal összebújva szoktunk aludni, pár napja nem bújt oda, így szóvá tettem és lerántottam róla a takarót, mert már vagy 8-szor szóltam neki és jól esett volna. Ezen ti megsértődnétek?
Mi sem alszunk össze bújva. van amikor igen, van amikor nem. Amúgy is két külön takaróval alszunk. Ráadásul ő kétszer akkora mint én, el sem férnénk hosszú távon egy takaró alatt.
Másrészt, ha egyszer csak fogná magát és mikor alszom lerántaná rólam a takarót mert hogy nem bújok oda.. nagy hirtelen még az ágyról is lerúgnám. :D
Szóval igen, jogosan sértődött meg. Te meg feleslegesen generálod közöttetek a feszültséget. :D
Én megsértődnék. Teszem azt, olyan fáradt vagyok, hogy ezen az estén kihagynám a szokásos pár perces összebújást (mert ennél tovább eleve kényelmetlen). El se jut a tudatomig, ha a párom esetleg szólna érte párszor, erre lerántja rólam a takarót. Erre persze felébredek, dühös leszek, kimegy az álom a szememből. Aztán forgolódok akár órákig, mert nem bírok visszaaludni. Reggel meg kelhetek, és egész nap zombiként kóválygok...
Ha te vagy az összebújásért követelőző, tartsd tiszteletben, hogy néha a társad túl kimerült. Majd félálomban hozzád bújik. Ha hisztizel, csak elmarod magad mellől. Erőszakkal nem lehet gyengédséget, szeretetet kikövetelni, az erőszak csak erőszakot szül.
Azt nem megsértődésnek hívják, amit én reagálnék.
Haragnak!
Ha te vagy, akiről lerántotta a takarót, akkor jogosan akadtál ki.
Ha te vagy az ovis, aki így viselkedett, akkor gondolkozz kicsit, és tedd valahogy jóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!