Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal összebújva szoktunk...

Párommal összebújva szoktunk aludni, pár napja nem bújt oda, így szóvá tettem és lerántottam róla a takarót, mert már vagy 8-szor szóltam neki és jól esett volna. Ezen ti megsértődnétek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%

Egy kapcsolat elején még nagyon kellemes úgy aludni, hogy egymásba vannak gabalyodva, elzsibbad a kéz, meghúzódik a hát, reggel piros szemekkel ébrednek.

Aztán visszatér minden a normális rendbe: mi például egymásnak háttal alszunk, mert úgy a legkényelmesebb kinyújtani a lábat, kezet, ráadásul mind a ketten párnával a hónunk alatt szeretünk aludni.

Reggel ébredéskor pedig a férjem odafordul hozzám, és "érzem", hogy mit szeretne :D <3

2014. jan. 28. 12:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Mármint azon megsértődni hogy lerántják rólatok a takarót.Nem azon hogy nem bújik oda.
2014. jan. 28. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Te megsértődnél, ha aludni szeretnél, jó meleg a takaró, erre lerántja rólad, mert már nyolcszor szólt, hogy hozz neki azonnal valamit?!
2014. jan. 28. 12:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megsértődnék, mert gyerekes, tapló és önző dolog ilyen piti dolog miatt. Főleg ha már elaludtam és tél van.
2014. jan. 28. 12:33
 15/25 anonim ***** válasza:

Igen, megsértődnék. Ez egyszerűen önzés, bunkóság. Ha nem olyan testhelyzetben alszik az ember, ahogy a legpihentetőbb, el van rontva a napja is.

Mi mindig külön takaró alatt aludtunk, a horkolás miatt meg egy ideje külön szobában. Attól még nagyon szeretjük egymást.

2014. jan. 28. 12:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az probléma, hogy ő megsértődik jogosan, mert te lerántod róla a takarót egy hülyeségen kiakadva, de az nem baj, hogy te ilyen gyerekes semmiségen, hogy nem bújik oda, mert nyugodtan szeretne pihenni egyszer, megsértődsz és lerántod róla a takarót? Gondolkozzunk már....
2014. jan. 28. 12:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

hát nézd, mi sem vagyunk olyanok, akik összebújva alszanak el. Sőt, hason, egymásnak háttal :D ha oda is bújok, hátsó szándékkal, az ő takarója melegebb, hiába imádom a férjem, pihenni csak úgy tudok, ha egyedül vagyok. Nem kéne ezen fennakadni.

És igen, megsértődtem volna, szerintem paraszt vagy, már bocs, amiért pihenni akar, te meg lekapod róla a takarót.

2014. jan. 28. 12:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne jól az biztos. Legközelebb mit csinálsz? Nyakon öntöd alvás közben egy pohár vízzel?

Az ember szeret kényelmesen aludni. Meg ez a takaró lerántás elég ovis dolog. Tudod a felnőttek az lyet meg szokták beszélni, másrészt te is hozzátudsz bújni a párodhoz. Én mikor közelítek, és érzi, akkor automatikusan átkarol.

2014. jan. 28. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én tv-zés közben szoktam odabújni hozzá, de azt sem mindig. Ha pedig lekapcsoljuk és alvás van, akkor mindegyikőnk úgy fekszik ahogyan neki kényelmes. Mi nem tudunk összebújva elaludni, mert én is háton tudok elaludni, ő oldalra fordulva, és kényelmetlen is ha összebújunk. Vagy ha át is öleljük egymást, kb-. 5 perc és ő jobbra, én balra fordulok. :D De ettől függetlenül imádjuk egymást, és nem ezen fog múlni a kapcsolatunk. :D Tehát bolhából elefántot csinálsz. :)
2014. jan. 28. 12:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen, megsértődnék. Nyilván nem hosszú időre, de valami olyanra gondolnék tuti, hogy milyen gyerekes, és miért nem hagy már aludni.
2014. jan. 28. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!