Párommal összebújva szoktunk aludni, pár napja nem bújt oda, így szóvá tettem és lerántottam róla a takarót, mert már vagy 8-szor szóltam neki és jól esett volna. Ezen ti megsértődnétek?
Egy kapcsolat elején még nagyon kellemes úgy aludni, hogy egymásba vannak gabalyodva, elzsibbad a kéz, meghúzódik a hát, reggel piros szemekkel ébrednek.
Aztán visszatér minden a normális rendbe: mi például egymásnak háttal alszunk, mert úgy a legkényelmesebb kinyújtani a lábat, kezet, ráadásul mind a ketten párnával a hónunk alatt szeretünk aludni.
Reggel ébredéskor pedig a férjem odafordul hozzám, és "érzem", hogy mit szeretne :D <3
Igen, megsértődnék. Ez egyszerűen önzés, bunkóság. Ha nem olyan testhelyzetben alszik az ember, ahogy a legpihentetőbb, el van rontva a napja is.
Mi mindig külön takaró alatt aludtunk, a horkolás miatt meg egy ideje külön szobában. Attól még nagyon szeretjük egymást.
hát nézd, mi sem vagyunk olyanok, akik összebújva alszanak el. Sőt, hason, egymásnak háttal :D ha oda is bújok, hátsó szándékkal, az ő takarója melegebb, hiába imádom a férjem, pihenni csak úgy tudok, ha egyedül vagyok. Nem kéne ezen fennakadni.
És igen, megsértődtem volna, szerintem paraszt vagy, már bocs, amiért pihenni akar, te meg lekapod róla a takarót.
Nem esne jól az biztos. Legközelebb mit csinálsz? Nyakon öntöd alvás közben egy pohár vízzel?
Az ember szeret kényelmesen aludni. Meg ez a takaró lerántás elég ovis dolog. Tudod a felnőttek az lyet meg szokták beszélni, másrészt te is hozzátudsz bújni a párodhoz. Én mikor közelítek, és érzi, akkor automatikusan átkarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!