A feleségem néha amikor a mellkasomat simogatja, akkor viccesen megjegyzi, hogy kicsit "undi" a mellbimbóm körüli szőr/borosta. Amúgy nem nagyon szőrös a mellkasom csak ott. Úgy komolyan nem hiszem, hogy zavarja, csak van amikor megjegyzést tesz poénból...
kérdezd meg h komolyan zavarja-e és ha igen akkor szedd le. ennyi.
de ilyeneken nem kell megsértődni
2012. aug. 27. 15:20
2/16 anonim válasza:
Ehhez már szándékosan kellene megsértődni, azaz alig várom, hogy beleköthessek valamibe, és jól megsértődhessek... a szituáció meg teljesen jelentéktelen, szerintem. Még csak töprengésre sem érdemes.
2012. aug. 27. 15:21
3/16 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem esik neki szemöldökcsipesszel!! :D
Én megtettem egyik párommal.Addig addig kerülgettem a témát amíg kiszedtem neki!!
2012. aug. 27. 15:21
4/16 anonim válasza:
Esetleg nem te szóltál be neki a hurkái miatt? :))
2012. aug. 27. 15:23
5/16 A kérdező kommentje:
Én sosem szólok be neki semmiért. Szoktam szedni a szőrt egyébként, de csak nyírom, nem gyantázom, úgyhogy simának szinte sosem sima.
2012. aug. 27. 15:25
6/16 anonim válasza:
Exem válla volt elég szőrös, olyan hosszú szálú szőrei voltak, és még göndör is.. Én csak úgy elkezdtem neki viccből egyenként kitépegetni, erre leesett neki, azóta gyantáz :D. De nem mondtam volna rá, hogy undi még ha zavart is. Lehet én vagyok a túl finomlelkű :P
7/16 A kérdező kommentje:
3-as: nem fájt neki nagyon? A bimbó nagyon érzékeny terület!
8/16 anonim válasza:
Amikor ezt mondja, a reakcióidat teszteli. Célszerű ilyenkor elhallgattatni valami ilyesmivel, hogy "érdekes, Andi barátnőd meg pont megőrül érte, néha komolyan rá kell szólnom már szex közben, hogy ne szopkodja, nyalogassa folyton". Egy darabig nem fog előjönni a téma.
9/16 anonim válasza:
3-as vagyok!
Ügyes voltam. :)
Ha nagyon össze szorítod a bőrt és úgy húzod ki a szőrt, akkor szinte nem is fáj.Sokáig tartott amíg elhitte nekem, és mikor megcsináltam még rendesen örült is neki! :)
2012. aug. 27. 15:36
10/16 anonim válasza:
A 8-as tök jó! :D :D
Én amúgy nem hiszem, hogy poénból mondja, valószínűleg tényleg úgy gondolja, hogy undi. Én nő vagyok, és én is így gondolom. Szóval nem ártana kiszedni.
Amúgy nem fáj, én is szedem magamnak pár szál a nőknek is van ott. Szemöldökcsipesszel ki kell húzkodni, ennyi.
Az a pici rossz érzés, amivel a kihúzás jár, meg csak 1-2 mp-ig tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!