Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megsértődnétek ezen?

Ti megsértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
A feleségem néha amikor a mellkasomat simogatja, akkor viccesen megjegyzi, hogy kicsit "undi" a mellbimbóm körüli szőr/borosta. Amúgy nem nagyon szőrös a mellkasom csak ott. Úgy komolyan nem hiszem, hogy zavarja, csak van amikor megjegyzést tesz poénból...
2012. aug. 27. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem civilizálatlan dolog olyat mondani egy szeretett ember testére, hogy "undi". Nekem se tetszik, ha nagyon szőrös egy férfi, de nem is kötelez senki, hogy ilyennel járjak, ha meg elfogadom így, akkor nincs jogom kritizálni, pláne ilyen bántóan. Szerintem mondd meg neki, hogy ne mondja.
2012. aug. 27. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik neki,akkor tedd meg,hogy leszedeted,mondjuk férfiaknak való szőrtelenítő krémmel.

Bár nekem ez volna kb az utolsó helyen,ami nem tetszene egy férfin.

2012. aug. 27. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
én poénból mondom a páromnak. ha zavarna azt mondanám, hogy nekem jobban tetszene szőr nélkül, szedd le a kedvemért.
2012. aug. 27. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Nos, rossz nőt választottál :) sok nőnek, köztük nekem is a szőrös mellkas jön be :) Mellesleg ha volt olyan pasim, akinél valami nem tetszett annyira, akkor se mondtam neki ilyet, max, hogy mit tegyen ellene, de sosem minősítettem. A számora ez azt jelentené hogy ellököm magamtól. Ugyanúgy ha engem minősített volna valamelyik, mondjuk hogy régen voltak patijaim, és emiatt minősített volna, azonnal otthagyom.

Egyébként kizártnak tartom hogy poénból mondja.

33/N

2012. aug. 27. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogyan lehetne poén az, ami neked fájdalmat okoz? A humor felold, könnyűvé teszi a lelket, nem pedig fájdalmat okoz.

Akármennyire is gügyögve mondja, akkor is gonosz szöveg. Ha neki kicsit "undi", akkor talán váljon el tőled és keressen olyan embert, aki "nem undi".

Neki vajon mennyire esne jól, ha te "poénból" megjegyzést tennél a teste egy pontjára, hogy "kicsit undi" (mert biztosan van, hiszen senki sem tökletes, csak a photoshops libák a képeken)?

Ha ő egy normális nő, aki szeret téged, akkor elfogad úgy, a hogyan vagy: a szőrrel együtt is. Ha nem, akkor vele van a gond, nem veled.

2012. aug. 27. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Nos, nem kell ennyire betámadni a nőt, mert nem tudhatjuk a kérdező hogyan viselkedik vele a hétköznapokon. Lehet, hogy neki is megvannak a piszkálódásai, vagy épp kiszolgáltatja magát a nővel, hanyag, csak piszkot csinál, maga után nem takarít, stb. stb.

Lehet, hogy nem így van, de könnyen lehet, hogy ő meg másvalamivel húzza ki a gyufát rendszeresen a feleségénél.

Szóval nem kell a nőt sem minősíteni, elég annyi, hogy valószínűleg nem csak viccből mondja, hanem tényleg azt szeretné, ha nem lenne ott az a pár szál.

2012. aug. 27. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!