Szeretném magunkhoz venni azt a kisfiút, de a párom ellenzi. Mit tegyek?
A kórházba ahol ápolónőként dolgozom, pár hete bekerült egy másfél éves kisfiú. Imádom a gyerekeket, sok aranyos gyereket láttam már de nála valami mást érzek és akkor is benézek hozzá ha éppen nem dolgozom mert úgy érzem, hogy meg kell tennem. Sok gondolkozás után úgy döntöttem, hogy mivel neki nincsenek szülei és sose jár be hozzá senki, én szeretném örökbe fogadni ha megfelelnék a feltételeknek. Elmondtam a páromnak akivel nem tudtam normálisan megbeszélni és csak annyit mondott rá, hogy nem kellene. Nem indokolta meg, hogy miért. Nem vagyunk házasok amúgy, csak együtt élünk. Évek óta próbálkozunk egy babával de csak egyszer sikerült és ő is elment. Lehet, hogy hülye gondolat de talán ez a kisfiú most ezért jött. Tudnám sajátomként szeretni, hiszen már most folyton engem keres, boldog ha ott vagyok és sír utánam ha elmegyek. Leírhatatlan. Sose éreztem ezt más gyereknél, pedig árvák is voltak már. Azt érzem, hogy szükségünk van egymásra. Szerintetek mit tegyek? Hogyan beszélhetném meg normálisan vele?
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!