Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá, hogy győzzem...

Hogy vegyem rá, hogy győzzem meg anyukámat?

Figyelt kérdés
Alapjában véve nem vagyok egy csúnya lány, csakhát nagyon "kócos" a fogsorom. A fogorvos állnadóan mondja h menjek fogszabályozásra, amit én is nagyon szeretnék, viszont anyu nem engedi meg, azt mondja nincs neki iylenekre pénze...Pedig ő már lassan 2 éve minden hónapban megy körmöshöz, ami havi 5000-6000-t jelent. Ez engem nagyon zavar h arra van pénz bezzeg, de fogyszabályzásra nekem nincs:S Ezt nem karaom megemlíteni ezt a körmöst dolgot eszni és végülis nem dirigálhatok neki h mire költsön hisz ők tartanak el.Most arra gondoltam h elkezdek spórolni, gyűjteniu, de mégis mennyi egy fogszabályzó kb? és a fogdokinak minden alkalommal kell fizetni? 15L
2009. dec. 4. 15:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett anyukáddal hogy döntöttetek?

2009. dec. 5. 17:33
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen, és képzeljétek, megengedi...és ezt nektek köszönhetem, örök hálám:D, mert megmutattam neki a válaszokat és azt mondta h igazatok van és nekem is:) bár egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van, de nagyon örülök:D Mégegyszer nagyon szépen köszönöm nektek:D majd írok még ha megkaptam h mennyibe került:)
2009. dec. 5. 18:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Jaj!

Nagyon nagyon örülök neked legalább nem kell úgy szégyelned magad mint Nekem!!!! Nagyon örülök Tényleg Ennek késöbb is csak örülni fogsz és ne foglalkozz olyanokkal akik majd a fogszabályzó miatt csesztetnek mert ilyen úgyis lesz! :)

2009. dec. 6. 12:07
 24/29 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel, a lényeg h majd szép, vagy legalábbis türhető fogsorom lesz és majd bátran nevethetek..:) köszönöm szépen mégegyszer midnenkinek:)
2009. dec. 6. 15:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy anyud jobb belátásra tért : ) Egy fogszabis jótanács: mindig arra gondolj, hogy szép lesz!!! : )
2009. dec. 6. 17:26
 26/29 anonim ***** válasza:
Na látod! :) Tényleg csak az lebegjen a szemed előtt hogy szebb lesz tőle a mosolyod!
2009. dec. 7. 09:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :) Örülök, hogy anyukád is támogat már! :)

Sok-sok felhőtlen mosolyt kívánok!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Legalább ilyeneket ;)

2009. dec. 7. 09:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Bár én nem adtam választ, mert lemaradtam róla, de elolvastam a történetet. És örülök, hogy minden happy-enddel végződött.
2009. dec. 7. 22:26
 29/29 A kérdező kommentje:
Megkaptam tegnap a fogszabályozót! :) 17000-t kellett előre kifizetni. Nem tudom, hogy lesz-e majd további összeg. Leírtam, mert kértétek, és megígértem, hogy megírom:) Kellemes Ünnepeket!
2009. dec. 22. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!