Elküldenétek a 22 éves gyereketek otthonról?
némelyik gyerekkel az a baj, hogy a szülö már -tul támogatja, tul segiti..
azok a fiatalok viszik többre, akikkel nem foglalkoztak,- nem tutujgatták, nem kérdezték meg mi a lecke. amikor egy szülö -jo-, mint te (illetve ti), a gyerek elkényelmesedik és sajnos nem értékel semmit.
32, igen, igazad lehet. abban meg mindenképp, hogy milyen a baráti köre.
a bátyám elött is az volt a példa, de hát ez se dolgozik, meg az se..és hogy a barátja már 32 éves és még nem dolgozott, söt diplomát se szerzett 8 év alatt... folyton lázadozott a bátyám, otthon örjöngött, egyböl osztotta az észt, az állásinzterjura meg nem mert elmenni, vagy éppen nem mert megszolalni, csak mosolygott, mint aki tök lülü. nálunk csak a radikális lépések segitettek.
33-as: egy jó nagy badarságot írtál ne haragudj.
Igazad is van ugyanakkor: sok kisiskolásnak bele van penészedbe a kajája a táskájába, illetve egy jó páran közülük azért álmosak déli 12-ig a suliban, mert az anyjuk egész éjjel hangosan szexelt a másik szobában. Ezek a szülői trehányság mintapéldányai.
Velem a szüleim 14 éves koromig ültek le együtt tanulni, mert nagyon kemény tanárjaink voltak és válogatott osztály voltunk. Ha a feléjük való számadáson keresztül nem tanultam volna felelősséget, ambíciót és tiszteletet, akkor mostanra egy nagy zéró lennék belülről. Azt azért még megemlítem, hogy a szüleink az értekezleteken különösen aktívak voltak mindig és nem csak kilóra mentek el vállat vonogatni és mélyen ásítani, tehát törődtek a gyermekük jövőjével.
40, én csak a saját környezetemben tapasztaltakrol tudok irni.
akivel nem foglalkoztak, de voltak céljai, el is érte.
akivel a szülök meg bökezüen bántak, sokesetben még otthon vannak 35 évesen is anya mellett..
szánalmasak vagytok.
és névtelenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!