Hogyan hajtassak be 2milliót? Zsákutcába kerültem.
Figyelt kérdés
2006-ban az élettársam belekönyörgött egy autó hitelbe.Ami csak az én nevemen szerepel.CcA. 4millió.Idén szépen lelépett egy másik nővel.Engem szépen itt hagyott a hitellel,rengeteg állattal,rossz házzal (mert cart mindenre),ráadásul munka nélkül.Ő vákllalkozó szalad a szekér neki.Amikor elhuzott innét mondta,hogy a törlesztés felés fizeti.Havi 30-at.szerintetek betartotta?Én meg egyedül nem bírok 60ezret törleszteni.ha eladom a kocsit még akkor is Bar-os lennék.
Segítsetek,adjatok tanácsot.Tudom én voltam hülye,hogy belementem,de 2006-ban még minden rendben volt.És akkor már 6 éve együtt voltunk.Annyira jellemtelen hogy még a telefont sem veszi fel,hogy megmondja szevasz,nem törlesztek:(
2009. dec. 4. 09:53
21/24 A kérdező kommentje:
Egy citroen c5-ről van szó.2006-os évjárat.És még van rajta 4,5millió hátralék.Metálszürke,moara bársony,bőrkormány stb....A használauto.hu-n utánanéztem sajnos nem ér 3 millát.
2009. dec. 17. 21:10
22/24 anonim válasza:
Akkor most még 4,5 milla hitel van rajta azon felül amit 2006 óta törlesztettél? Szerintem meg egyben nem fogja megvenni senki! Valahogyan biztosan meglehet oldani. De az biztos hogy ha a banknak kell vissza adnod akkor Bar-os leszel ahogy írtad és még húznak rólad le plusz pénzt is! Elég szomorú, hogy ilyen paraszt emberek vannak a világon! Te meg sajnos butus voltál, hogy bele mentél. Kereskedésben is akár megkérdezheted mit tudnál tenni ilyen esetben, ők jártasak ebben. De ha szalad neki a szekér, hogy hogy olyan rossz házzal hagyot ott?
23/24 anonim válasza:
Ha 3 milláért valaki egyben elviszi, még akkoris neked a banknak 1.5 ki kell valahogyan perkálni... Hitelátválallással megint nem veszi meg senki mert a 3 millás autóra senki nem fog 4.5 fizetni... Bár mi a 1.3 millára fizetünk vissza 2.1 millát. Szal lehet mégis a hitelátvállalás lenne a legjobb. Ha nem is kapsz érte pénzt ami tény, de legalább a kocsitól megszabadulsz. Eddigi törlesztést meg ugyis a párod fizette gondolom... azt ő bukta!
24/24 A kérdező kommentje:
Azért hagyott itt a rossz házzal,mert itthon mindenre cart rá.Majd ekkor meg lesz,majd akkor.A mostani törlesztőket a saját félretett nyugdíjpénztáramból fizetem.Mert csődbe ment és kifizették,amit már 10 éve rakosgattam.Az exem remélem a sorstól megkapja a magáét.egyébként az apehnak fogok írni.nézzenek már körül nála.Mert minden évben nullás,sőt bejelentett embere sincs.Na ne már építőiparban nincs pénze sose.Attol függetlenül 12 éve vállalkozó.Úgy szédeleg,ahogy nem akar.sajnos buta voltam.Hittem neki.
2009. dec. 18. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!