Hogyan hajtassak be 2milliót? Zsákutcába kerültem.
2006-ban az élettársam belekönyörgött egy autó hitelbe.Ami csak az én nevemen szerepel.CcA. 4millió.Idén szépen lelépett egy másik nővel.Engem szépen itt hagyott a hitellel,rengeteg állattal,rossz házzal (mert cart mindenre),ráadásul munka nélkül.Ő vákllalkozó szalad a szekér neki.Amikor elhuzott innét mondta,hogy a törlesztés felés fizeti.Havi 30-at.szerintetek betartotta?Én meg egyedül nem bírok 60ezret törleszteni.ha eladom a kocsit még akkor is Bar-os lennék.
Segítsetek,adjatok tanácsot.Tudom én voltam hülye,hogy belementem,de 2006-ban még minden rendben volt.És akkor már 6 éve együtt voltunk.Annyira jellemtelen hogy még a telefont sem veszi fel,hogy megmondja szevasz,nem törlesztek:(
legjobban akkor járnál ha valahogy kifizetnéd a hitel maradékát (személyi hitel, családi kölcsön) és értékesitenéd az autót, aztán visszafizetnéd a kölcsönt
az nem értem mért lennél Bar-os ha eladod autót?
Szerintem is a legjobb, amit tehetsz, hogy eladod az autót és ha tudod visszafizeted belőle a hitel maradékát.
Persze a "jófej" exedtől nyugodtan szedd a havi 30 ezret addig, amíg amúgy is tartana a hiteltörlesztés, ha már ilyen görény volt. Gondolom nem látogat túl sűrűn, ha a telefont se emeli, így nem lenne nem gond belőle, hogy észreveszi, hogy nincs is autó...
úgy látom meg se próbálod eladni
olyan nincs, hogy nem lehet eladni - töltsd föl az összes hirdetési oldalra, adj föl hirdetést a lapokban, el fogod tudni adni, ha nem irreálisan magas áron hirdeted
Szia, nagyon sajnalom ami tortent! De egy auto miatt ne tedd tonkre magadat, nem erdemes, hidd el!!! Most tanultal ebbol, csak azt mondhatom, hogy soha ne bizzal meg senkibe! Soha ne vegyel fel kozosen hitelt senkivel, mert nem latsz bele senkinek a fejebe, a gondolataiba.
Add el az autot, vagy elotte meg beszeljel egy rendes, megbizhato, oszinte, jo indulatu bankossal. Aki elmondja neked, hogy mit tegyel! Valahogy probalj meg valakivel beszelni, valakit keriteni aki "kioktat" pontosan, mi lenne a legjobb megoldas!
Az nlc.hu (Nok Lapja) oldalara is tedd fel a kerdesedet, azt az oldalt rengetegen olvassak, segitenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!