Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már soha nem tudom helyre...

Már soha nem tudom helyre hozni az életem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mindent elrontottam és soha nem tudok ebből kilábalni. A páromra állandóan féltékenykedek, nem akarok de úgy érzem, hogy bárki jobb neki nálam. Pedig tényleg egy szóval nem mond ilyent, max egyszer fordult elő (2-3 éve). Régebben eszembe sem jutott volna ilyen, egy szabad szellemű ember voltam. Most meg állandóan irigykedek és féltékenykedek. Barátaim sem a megbízható kategóriába tartoznak, mert 400 km-re költöztünk munka miatt, és itt nem találtam azóta sem. Állandóan fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez sem, nem ismerek magamra. Tükörbe nézni sem bírok, nem tudom elviselni amit látok. Pedig sportolni leszoktam járni. Az életem teljesen romokban, álmaim voltak, de rég feladtam őket. Mikor elköltöztünk akkor halt meg egy szerettem és a mai napig sírok miatta, nem tudom elfogadni. Ezerszer megpróbáltam rendbe hozni mindent, de nem sikerül :( Szerintetek mit kellene tennem? Volt már valaki ilyen helyzetbe? Bocsánat, ha hosszú lett de nincs kivel megbeszélnem. Köszönöm előre is.
2014. jan. 20. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy sz&rban vagyok én is.Igaz más jellegű dolgok miatt de és sem látok kiútat.Vagyis tudom mi lenne a megoldás,de nem rajtam múlik.Idegörlő.
2014. jan. 20. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Megértelek, bármi gondod legyen! Remélem te megtudod oldani!
2014. jan. 20. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem nincs mit "helyrehozni" az életeden. mindenkinek vannak gondjai. (most nem kezdem el részletezni, hogy sok embernek sokkal nagyobbak is).

vedd észre a pozitív dolgokat az életedben: Van párod, akivel szeretitek egymást, ha jól értelmeztem együtt is éltek, ez is fantasztikus. Van munkád, ennek is örülj.

Az, hogy féltékeny vagy, egyenesen abból következik, hogy tükörbe nézni sem bírsz, vagyis egyszerűen önmagaddal nem vagy kibékülve, nincs önbizalmad.

Talán ez az egyetlen problémád. Ez pedig nem olyan, ami örök, tapasztalatból mondom. El kell, hogy fogadd magad! Te is egy csodálatos ember vagy, lásd meg magadban a szépet. Olvass önbizalomnövelő, vagy önsegítő könyveket...semmi sincs veszve...

2014. jan. 20. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
húúúú de ismerős .... bár én féltékeny egyáltalán nem vagyok...de a többi stimmel :/ mit teszek? szó szerint új életet kezdek Angliába a férjemmel...alig várom, hogy egy teljesen új helyen, új emberek között legyek és magamnak bizonyíthassam, hogy nem vagyok én olyan elfuserált...alig várom...a kihivásokat és a küzdést is...
2014. jan. 21. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!