Hogyan hozzam helyre az életem, hogy tényleg helyrejöjjön?
Ki vagyok bukva egy srác miatt, és ha ez nem lenne elég, akkor a munkám is veszélyben van, a lakásom is. Mivel nem kapok annyi fizut, hogy ki tudjam fizetni az albit, így lehet kitesznek az utcára. Már komolyan gondolkozom az öngyilkosságon... és egyszerűen nem megy a pozitív gondolkozás.
Úgy érzem pszichológus kellene, de arra sincs pénzem... mit tegyek? Hogyan tudom ezt egymagam megoldani?
Először is éld ki a dühödet. Ha kell, ordítozz egy órán keresztül a falnak, jót tesz. Arra azért vigyázz, hogy ne tégy kárt magadban.
Aztán, amikor lenyugodtál, ülj le, és írd le a céljaidat. Ne kérdezd, hogy meg lehet-e csinálni, csak hogy meg akarod-e csinálni. Aztán pedig tervezd el a cél elérését és tegyél érte.
Ui.: Ha érdekel egy jó technika a borúlátás elűzésére, írj.
Kérd az angyalaidat,hogy segítsenek ebből ki!
Megteszik,vezetni fognak.
Viszont cselekedned is kell és megtenned minden tőled telhetőt.
A legjobb ebből a spirálból kikerülni,ha számba veszed a pozitívumokat
(pl egészséges vagyok,van kezem lábam,amivel tudok cselekedni!!!)
Vannak olyanok,akik még járni sem tudnak,rajta sikerülni fog!
Hát ezzel az angyalos szöveggel igen káros illúziókat kelthetsz benne. Mi az, hogy kérd, és segíteni fognak? Ha ez így lenne, mindenki boldog lenne.
Albiból szerintem költözz egy másik albérletbe, pl. egy szobába, más nők mellé. Amíg van munkád, tegyél félre, amennyit tudsz, ne költekezz. Ha kiraknak, az álláskeresési járadékból + a tartalékból kihúzod pár hónapig, addig találsz új munkát.
Az angyalok bármikor készen állnak a segítségre,annak aki kéri.
Meglepődnél,milyen leleményesek...
De az olyanokkal,mint te 6-os,nemtudnak mit kezdeni,mert még hited sincs,dehát a te bajod.
Én már kértem fiatal koromban, és lóf@sz sem történt.
"Azért nem segítenek, mert nem hiszel benne" - ez jó szöveg. Biztos jót röhögnek a markukba, amikor megszületik valaki egy polgárháborús övezetbe, kinyírják a szüleit, és a csecsemő hibája, hogy nem hisz az angyalokban. Beszélni sem tud....de az ő hibája!
Az a sok halálos beteg...ők is mind ateisták.
Az összes keresztény bőséges és gazdag életet él, teljesen egészségesen, mert az angyalokban hisznek, és segítenek nekik.
Hagyjuk már az ilyen agyatlan közhelyeket, inkább nézz szét a világban.
Nem azt mondtam,hogy mindent megtudnak változtatni,hisz az Atya keze munkáját senki sem tudja megmásítani.De a sorsodat,viszont tudod valamelyest befolyásolni "a kérjetek és kaptok"-kal.Nem vagyunk teljesen lekorlátozott teremtmények,ahogy az angyalok sem.Ők is csak annyit tudnak,amennyit rájuk bíztak.Gondolj bele micsoda káosz volna a világban,hisz mindenki visszaélne mindennel!Az már nem a Föld nevű bolygó lenne,ahová tanulni születünk le.És a szenvedőknek helyet készített az Isten az Ő országában,ahol bőven kárpótlásban lesz része mindenkinek.Még neked is...Nem kért mást az Atya,csak hogy higgy benne és Krisztusban,ha látnánk őket,akkor a gonoszt is látnánk,hisz így volna igazságos,de azt senki sem viselné el,az borzasztó volna!
Ajánlanám az "Angyalokkal gyógyítás" c. könyvet,az mindent leír hogyan kell dolgozni az angyalokkal.Nálam működött(érdekes),pedig én is egy halandó ember vagyok,viszont nekem van hitem.(Lehet,hogy kevéske,de még ez is elég volt,hogy csodákban legyen részem,és ezért végtelenül hálás vagyok.)Nem gondolom,hogy pont nálad ne működne,hisz szeretve vagy,csak úgy mint én...
Kárpótlás? Hogyan lehet ezt kárpótolni? Engem ne a halálom után kárpótoljanak, hanem MOST.
Szülessen meg isten, és szenvedjen ő, ha annyira akarja ezt.
Mit tud tanulni a Földön az, aki mondjuk meghal 6 évesen?
Miért nem lehet a tanulást szenvedés nélkül megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!