Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Remélem jó helyre irom kérdése...

Remélem jó helyre irom kérdésemet. Tudnátok nekem segiteni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Olyant NE IRJATOK h ne higgyek ilyen hülyeségekben mert NEM HISZEK, SOHA NEM IS HITTEM, de ezt már nem lehet a véletlen számlájára irni!

Szal helyzet a következő nagyjából:

Egy megkeseredett vénlányról van szó. Nagyon beképzelt, mindenkinek beszólogat.. sokan utálják is ez végett.

Nincs senkije a családján kivül, ugy értem barátnők, barátja stb. DE A LÉNYEG:

Egy ideje fejébe vette h ő boszorkány, és meg is tesz mindent h ezt mások tudomására hozza, értem ez alatt pl: közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell.

Plusz otthon is gyertyázgat, vuduzgat, meg ki tudja mit csinál még. Ezt onnan tudom h az udvaron is szokta csinálni este sötétben, és bentről is néha kiszürődik a gyertya fénye.

Tévedések elkerulése végett: ÉN NEM HISZEK AZ ÁTKOKBAN, de ami az utóbbi időkben történt családon belül, és a környékunkön, már nem lehet a véletlen számlájára irni.

Ha tudnátok nekem abban segiteni h hogyan lehet hatástalanitani a felénk küldött "átkait", vagy esetleg visszaküldeni rá, légyszi segitsetek!

Csak olyanoktól kérek választ, akik tényleg jártasak ebben a témában, és csak házilag megoldható dolgok érdekelnének.

2012. máj. 9. 13:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit hozzá tennék, h akiknek ő beszólogatott, megbántott, és vissza mertek szólni neki, szal azokon "csattan az ostor". Legalábbis figyelemmel kisérem régóta a környékbeli eseményeket, én nekem egy az egyben ez jött le.
2012. máj. 9. 13:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Leírnád kérlek milyen események történtek, amit nem tudsz a realitás, véletlen számlájára írni?
2012. máj. 9. 13:13
 3/15 A kérdező kommentje:
ok, pm-ben megirom.
2012. máj. 9. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Le kéne állni az anyaggal és nem olvasgatni ezeket az ezotériásd maszlagokat, hogy a boszorkányok rosszak meg gonoszak, mert belehülyülsz !. A boszorkányok a középkorban a gyógyító asszonyok voltak, akik gyógynövényekből főztek orvosságot és gyógyították az emberket, sajnos a hatalmai elit ezt nem nézte jó szemmel és ezért ragasztotta rájuk ezt a negatív jelzőt és megőlte őket. Ma úgyhívnánk őket hogy természetgyógyászok.
2012. máj. 9. 13:32
 5/15 A kérdező kommentje:

ma 13:32!

Figyu! Ha nem tudsz a kérdéssel kapcsolatos választ adni, akk inkább ne irj semmit!

Egyébként meg NEM DROGOZOK, SOHA NEM IS CSINÁLTAM, ES - mint irottam is - SOHA NEM HITTEM, ES NEM IS HISZEK AZ ÁTOKBAN!

2012. máj. 9. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Ne ilyedj meg kérdező, de az a nő egy Reptoid !. azonnal segítséget kell kérned ASsthar Sheran kapitánytól vagy 404-estől. Írj neki a fórumán.
2012. máj. 9. 14:19
 7/15 A kérdező kommentje:

ma 14:19!

Most azt hiszed vicces vagy?:)

2012. máj. 9. 14:54
 8/15 Zsizsik666 ***** válasza:

"közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell. "- Kedves kérdező! Ez elég idétlen dolog, hogy kiírja, hogy tőle félni KELL. Melyik normális, valamit tudó boszorkány híresztelné el a hatalmát? Ember, hidd el, ha annyira tud átkozni, titkolni fogja! Leírásod alapján, ha küldött is átkot, az csak ilyen gagyi átok, mert többre nem hinném hogy képes.

De ha jobban érzed magad tőle, keress rá a boszorkányflaska elkészítésére, házi módszer, ilyen wicca oldalakon megtalálod. Az visszaküldi a felétek küldött átkokat. Elég hatásos. Másik, az auratisztítás. Googleba beírod, kiadja, hogy kell. A boszorkányflaskát is.

2012. máj. 9. 22:43
 9/15 Zsizsik666 ***** válasza:
"udvaron is szokta csinálni este sötétben"- XD amúgy ha vénlány, lehet hogy pasit készül fogni vuduzgatással, gyertyázgatással :)
2012. máj. 9. 22:45
 10/15 A kérdező kommentje:

Zsizsik666!

Köszi a választ, a pasi fogás is benne van a dologba egyébként..

De: a telefon beszélgetéseit is rendszerint az udvaron bonyolitja, és néha akaratlanul is halljuk h mit beszél.A multkor pl (tisztán hallottam) h a fekete gyertya összegyurásával kapcsolatban keresett még vmi alapanyagot, azt mondta nemsokára meglesz az is, és akkor indulhat az akció, hadd szokják az itteniek, megszivatom őket.

2012. máj. 10. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!