Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az életem romokban hever,...

Az életem romokban hever, tudnátok segíteni ebben? Szerelem, család, pénz téren? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ide kelett volna írnom! BOCSI!
2012. márc. 25. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
változz meg és imádkozz ha hivő vagy ha nem.
2012. márc. 25. 21:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Te is megváltozhatnál!
2012. márc. 25. 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:
hidd el nekem bevált egypróbát megér
2012. márc. 25. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Gondolkodj pozitívan
2012. márc. 25. 22:06
 5/15 A kérdező kommentje:

és ezen kívül?

Nagyon pozitív vagyok hónapok óta, de ennél több kell!

2012. márc. 25. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg az okát, h mégis miért érzed úgy, h az életed romokban van?
2012. márc. 25. 22:11
 7/15 yossarian44 ***** válasza:

A pénz-problémán segíthetsz munkával. Ha sok pénz kell, akkor külföldi munkával.

Sőt, lehet segítene rajtad a környezetváltozás - akármi is a gondod - nekem nagyon sokat segített minden gondomon, amikor elköltöztem az országból, hirtelen lett elég pénzem, stb.

2012. márc. 26. 01:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Egyedül nevelem 3 éves kislányomat. Apa szeretne kibékülni velünk, de nem akar hozzánk költözni. A régi munkahelyem nem akar foglalkoztatni a válság miatt. Az új (ahol 2 éve dolgozom) piti pénzt fizet, és nem akar bejelenteni.

Elfáradtam!!! Nagyon! és szertnék változtatni rajta valahogy. Ez így nagyon nem jó nekem! Nem hiszem, hogy rosz csaj, vagy rossz stílusú volnék. Nem hiszem, hogy meg kellene változnom, akkor minden heppy lenne. Külföldre nem költözhetek a lányom miatt, tehát valami más módszerre lenne szükségem! Ami segít apát szerezni, és pénzt is, mert lassan éhen halunk.

2012. márc. 26. 06:29
 9/15 Salx Narval ***** válasza:
Hát, nehéz helyzet nem mondom. Talán el kellene fogadnod a párod közeledését, már mint ha őszintének tartod. Ha másért nem, akkor a kislány érdekében. Van az úgy, hogy megromlik egy kapcsolat, de ha normális ember a párod, akkor szereti a kislányát és gondoskodni is szeretne róla, ha nem, akkor sajnos más apa után kell nézned. Úgy látom nincs segítséged, de azért nem kell feladni, talán holnap már lesz.Kitartást és szerencsét kívánok nektek.
2012. márc. 26. 07:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 26. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!