Az életem romokban hever, tudnátok segíteni ebben? Szerelem, család, pénz téren? Mit tegyek?
és ezen kívül?
Nagyon pozitív vagyok hónapok óta, de ennél több kell!
A pénz-problémán segíthetsz munkával. Ha sok pénz kell, akkor külföldi munkával.
Sőt, lehet segítene rajtad a környezetváltozás - akármi is a gondod - nekem nagyon sokat segített minden gondomon, amikor elköltöztem az országból, hirtelen lett elég pénzem, stb.
Egyedül nevelem 3 éves kislányomat. Apa szeretne kibékülni velünk, de nem akar hozzánk költözni. A régi munkahelyem nem akar foglalkoztatni a válság miatt. Az új (ahol 2 éve dolgozom) piti pénzt fizet, és nem akar bejelenteni.
Elfáradtam!!! Nagyon! és szertnék változtatni rajta valahogy. Ez így nagyon nem jó nekem! Nem hiszem, hogy rosz csaj, vagy rossz stílusú volnék. Nem hiszem, hogy meg kellene változnom, akkor minden heppy lenne. Külföldre nem költözhetek a lányom miatt, tehát valami más módszerre lenne szükségem! Ami segít apát szerezni, és pénzt is, mert lassan éhen halunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!