Remélem jó helyre irom kérdésemet. Tudnátok nekem segiteni? Bővebben lent.
Olyant NE IRJATOK h ne higgyek ilyen hülyeségekben mert NEM HISZEK, SOHA NEM IS HITTEM, de ezt már nem lehet a véletlen számlájára irni!
Szal helyzet a következő nagyjából:
Egy megkeseredett vénlányról van szó. Nagyon beképzelt, mindenkinek beszólogat.. sokan utálják is ez végett.
Nincs senkije a családján kivül, ugy értem barátnők, barátja stb. DE A LÉNYEG:
Egy ideje fejébe vette h ő boszorkány, és meg is tesz mindent h ezt mások tudomására hozza, értem ez alatt pl: közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell.
Plusz otthon is gyertyázgat, vuduzgat, meg ki tudja mit csinál még. Ezt onnan tudom h az udvaron is szokta csinálni este sötétben, és bentről is néha kiszürődik a gyertya fénye.
Tévedések elkerulése végett: ÉN NEM HISZEK AZ ÁTKOKBAN, de ami az utóbbi időkben történt családon belül, és a környékunkön, már nem lehet a véletlen számlájára irni.
Ha tudnátok nekem abban segiteni h hogyan lehet hatástalanitani a felénk küldött "átkait", vagy esetleg visszaküldeni rá, légyszi segitsetek!
Csak olyanoktól kérek választ, akik tényleg jártasak ebben a témában, és csak házilag megoldható dolgok érdekelnének.
Utolsó 2 kommentelő!
Nem leselkedek, és nem is kutakodok utánna, csak elég nehéz nem észre venni amit csinál, mivel h olyan közel lakunk egymáshoz. Ráadásul arra vezet az ut is, ugyhogy kénytelen vok arra menni ha akarok ha nem.
A telefon beszélgetéséről annyit h nem a telefon van kihangositva hanem ő beszél olyan hangosan rendszerint h még ha nálunk nem szól semmi (tv, rádió stb.) zárt ajtó mellett is behallatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!