Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Remélem jó helyre irom kérdése...

Remélem jó helyre irom kérdésemet. Tudnátok nekem segiteni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Olyant NE IRJATOK h ne higgyek ilyen hülyeségekben mert NEM HISZEK, SOHA NEM IS HITTEM, de ezt már nem lehet a véletlen számlájára irni!

Szal helyzet a következő nagyjából:

Egy megkeseredett vénlányról van szó. Nagyon beképzelt, mindenkinek beszólogat.. sokan utálják is ez végett.

Nincs senkije a családján kivül, ugy értem barátnők, barátja stb. DE A LÉNYEG:

Egy ideje fejébe vette h ő boszorkány, és meg is tesz mindent h ezt mások tudomására hozza, értem ez alatt pl: közösségi oldalakon emlegeti többször is hozzászólásaiban, h ő egy boszi, tőle félni kell.

Plusz otthon is gyertyázgat, vuduzgat, meg ki tudja mit csinál még. Ezt onnan tudom h az udvaron is szokta csinálni este sötétben, és bentről is néha kiszürődik a gyertya fénye.

Tévedések elkerulése végett: ÉN NEM HISZEK AZ ÁTKOKBAN, de ami az utóbbi időkben történt családon belül, és a környékunkön, már nem lehet a véletlen számlájára irni.

Ha tudnátok nekem abban segiteni h hogyan lehet hatástalanitani a felénk küldött "átkait", vagy esetleg visszaküldeni rá, légyszi segitsetek!

Csak olyanoktól kérek választ, akik tényleg jártasak ebben a témában, és csak házilag megoldható dolgok érdekelnének.

2012. máj. 9. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te leselkedsz utána, hogy tudod mit csinál az udvaron?
2012. máj. 10. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha már neten is kutakodik utána, nem nagy kunszt elmenni sem hozzá és kihallgatni a telefonbeszélgetését, mert azt kétlem hogy a telefont meghallaná, ennyire nem hangosíthatók ki a mobilok.
2012. máj. 10. 12:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 kommentelő!

Nem leselkedek, és nem is kutakodok utánna, csak elég nehéz nem észre venni amit csinál, mivel h olyan közel lakunk egymáshoz. Ráadásul arra vezet az ut is, ugyhogy kénytelen vok arra menni ha akarok ha nem.

A telefon beszélgetéséről annyit h nem a telefon van kihangositva hanem ő beszél olyan hangosan rendszerint h még ha nálunk nem szól semmi (tv, rádió stb.) zárt ajtó mellett is behallatszik.

2012. máj. 10. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor fel kell jelenteni csendháborításért
2012. máj. 10. 13:47
 15/15 anonim válasza:
Írd meg,hogy milyen átkokat szórt valakire.Privátban.
2012. jún. 20. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!