Hogyan hozzam helyre az életem, hogy tényleg helyrejöjjön?
Ki vagyok bukva egy srác miatt, és ha ez nem lenne elég, akkor a munkám is veszélyben van, a lakásom is. Mivel nem kapok annyi fizut, hogy ki tudjam fizetni az albit, így lehet kitesznek az utcára. Már komolyan gondolkozom az öngyilkosságon... és egyszerűen nem megy a pozitív gondolkozás.
Úgy érzem pszichológus kellene, de arra sincs pénzem... mit tegyek? Hogyan tudom ezt egymagam megoldani?
Igen,akár MOST is lehet részed a kárpótlásban,de akkor KÉRJ!!!
Dolgozz megérte,mert csak így lesz értéke,és így lesz csak a tiéd.
Teremtő vagy te is,Isten egy kis darabkája.
Itt húzod az idődet a "nincs hitem,nem hiszem" dumával,holott már rég alkalmazhatnád az életedben.Vedd meg a könyvet és láss neki.Aztán pár év múlva tekints vissza a múltadra,hogy mennyi minden jól alakult.
Ki tudja milyen katasztrófákat kerülsz majd el te is...
És akkor hadd kérdezzem meg,hogy Istenre ki gondol??????
Neked hogyan esne,ha folyton útálattal gondolnának rád,mert éppen nem értenek téged.Pedig Ő aztán egész nap alkot,hallgatja a könyörgéseket,teljesíti a vágyakat,segít...De ne feledd,kérlek,hogy Mindenható,övé a bosszú,megbünteti a gonoszokat!
Gondolj csak egy nagy villámlásra,vagy a hatalmas cunamira micsoda haragra tud gerjedni.De Ő türelmes és vár,rég elpusztíthatta volna már a világot.Egyébként meg,te is elfelejtetted,hogy ő a Paradicsomot adta,szánta nekünk,(ahol nincs szenvedés,pénz,munka,áskálódás)dehát nekünk nem kellett,mert mi többet képzeltünk magunkról.(Milyen buták voltunk...)
De nem taszított el magától teljesen,ezeket adta a kezünkbe,hogy éljünk vele,hidd el működik,de te is a bűnösök közé tartozol,mint én sajnos.
A pozitív gondolkodás vagy van vagy nincs, de eröltetni nem kell, mert ont a csalódás miatt fogsz elkeseredi és az öngyilkosságon gondolkodni. A titok nyitja az, hogy felismerd, nem történhet veled semmi baj. Ismerek egy embert, aki tudna neked segíteni.
Ha megérted önmagad, megérted a világot is és a problémid is más megvilágításba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!