Hogyan tudnám, helyre hozni az életem? (LENT)
Figyelt kérdés
Sziasztok, arról lenne szó, hogy igencsak elcsesztem az egész életem, és egyre rosszabbul érzem magam és hogy hozzam helyre azt hogy sokan úgy néznek rám mint egy első számú közellenségre, elsőtől kezdve szarok a tanulmányi eredményeim, ezáltal nem lesz jó érettségim, valamint kezdek egyre rosszabb lenni, régen nem szólogattam vissza a tanároknak, csak már minden összegyűlt bennem és akaratlanul is megbántok másokat... általánosban sokan cseszegettek engem mert kancsal vagyok, és emiatt emberkerülő lettem, valamitől mindenkiben a rosszat látom... aztán gyakran voltak/vannak családi problémák is és ezek is elrontanak mindent, és a pénzügyi helyzet pedig akadályoz a jövőm felépítésében... erre van megoldás?2011. márc. 14. 16:07
1/3 A kérdező kommentje:
jah és napirenden a 4 fal közt vagyok unalomban, és a lányokkal sincs túl sok szerencsém mert már próbáltam ismerkedni de többnyire visszautasítottak:\
2011. márc. 14. 16:23
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy,azt nem írtad.
De ha még tanulsz,vagyis sulis vagy,akkor tanulj,hogy jó ember legyen belőled;)
Legyél jó, ne bánts meg senkit, ne veszekedj(ok nélkül),viselkedj normálisan, ha bántanak, akkor menj el mellettük,próbáld elérni,hogy lássák,hogy nem vagy közellenség,mert jó ember lettél.
Nekem is van gondom a kinézetemmel sajnos.
És van egy kancsal ismerősöm,akinek van barátnője 2 éve...
Amúgy a többi,hogy emberkerülő lettél meg ilyenek,az rám is igaz,én azt csináltam,hogy eltüntem egy kis időre,utána meg " visszatértem", változtattam a külsőmön,belsőm is jó lett....:)
21/L
3/3 A kérdező kommentje:
igen a korom valóban nem írtam le (17/F), az a helyzet hogy én próbálok jó lenni, csak valahogy akaratlanul is vitatkozok, vagy visszaszólok másoknak legyen az gyerek vagy felnőtt... Azt különben hogy értetted hogy eltűntél? Megszöktél vagy mi? és köszi a választ, sokat segítettél:)
2011. márc. 15. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!