Lehet nem jó helyre írok. Hogy tudnám kideríteni, hogy az ex-em tényleg ott dolgozik, ahol mondja?
Mondjuk ez tényleg nem egy diétás kérdés.
Amúgy nem mindegy? Ne a múlttal foglalkozz, hanem a jövővel.
a véletlenhez akartam írni...:)
csak azért érdekel,mert nála van jelenleg a közös gyerekünk és nem tudok vele beszélni telefonon...mert dolgozik apuci,de nemrég egy közösségi oldalon online volt fent..
fogyókúra helyet,a véletlen kérdéshez akartam írni,elnyomtam...:)nem vettem észre.
Tehát,apuka állítja,hogy a tescoba dolgozik néhány hete,most ott van nála a gyerekünk és én nem tudom felhívni,mert apuka tán dolgozik..
Gyanús nekem,hogy egy ilyen cégnél,érdekes feltételekkel vették fel..csak egyik napról a másikra..mikor nincs ilyen irányú végzettsége,sőt nem igazán van munkahely se erre,de őt mégiscsak felvették..
ez annyira nem lényeg..csak volt rá esett,hogy máskor is azt hazudta,hogy azért nem tudok beszélni a kicsivel,mert dolgozik és a bíróságon kiderült,hogy 2 ónapja munkanélküli..
a véletlen kérdéshez... :)
Miért nem veled van a gyerek? Az apának ítélte a bíróság? Talán nem véletlenül. Ha jogod van látni, akkor ne itt kérdezősködj, hanem fordulj bírósághoz. Így eléggé sántít a dolog...
A gyereket megtartani kellett volna, nem most utána koslatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!