Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet nem jó helyre írok....

Lehet nem jó helyre írok. Hogy tudnám kideríteni, hogy az ex-em tényleg ott dolgozik, ahol mondja?

Figyelt kérdés
Ha dolgozik egyáltalán!!
2010. dec. 10. 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha van vonalas telefon, hívd fel..
2010. dec. 10. 09:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez konkrétan a Tesco...pontosan mit is hívjak??
2010. dec. 10. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez tényleg nem egy diétás kérdés.

Amúgy nem mindegy? Ne a múlttal foglalkozz, hanem a jövővel.

2010. dec. 10. 09:38
 4/13 A kérdező kommentje:

a véletlenhez akartam írni...:)

csak azért érdekel,mert nála van jelenleg a közös gyerekünk és nem tudok vele beszélni telefonon...mert dolgozik apuci,de nemrég egy közösségi oldalon online volt fent..

2010. dec. 10. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Most mivaaan? Ezt nem értem teljesen... Elmagyarázod mégegyszer? Akkor tudunk tanácsot adni...
2010. dec. 10. 09:45
 6/13 A kérdező kommentje:

fogyókúra helyet,a véletlen kérdéshez akartam írni,elnyomtam...:)nem vettem észre.

Tehát,apuka állítja,hogy a tescoba dolgozik néhány hete,most ott van nála a gyerekünk és én nem tudom felhívni,mert apuka tán dolgozik..

Gyanús nekem,hogy egy ilyen cégnél,érdekes feltételekkel vették fel..csak egyik napról a másikra..mikor nincs ilyen irányú végzettsége,sőt nem igazán van munkahely se erre,de őt mégiscsak felvették..

ez annyira nem lényeg..csak volt rá esett,hogy máskor is azt hazudta,hogy azért nem tudok beszélni a kicsivel,mert dolgozik és a bíróságon kiderült,hogy 2 ónapja munkanélküli..

2010. dec. 10. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

a véletlen kérdéshez... :)

Miért nem veled van a gyerek? Az apának ítélte a bíróság? Talán nem véletlenül. Ha jogod van látni, akkor ne itt kérdezősködj, hanem fordulj bírósághoz. Így eléggé sántít a dolog...

A gyereket megtartani kellett volna, nem most utána koslatni.

2010. dec. 10. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
ha véletlenül elnyomtad, miért írod le, hogy lehet, nem jó helyre írsz?
2010. dec. 10. 10:11
 9/13 anonim válasza:
és mobilról nem tud netezni? mert akkor esetleg mégsem kamu. vagy, ha ügyfélszolgálati pultnál van, ott is bejelentkezhet szerintem. am, a gyermeked látni jogod van. oda is mehetsz a lakásukhoz. pláne, ha az édesapa nem hajlandó felvenni a telefont.
2010. dec. 10. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha a Tescoban dolgozik valaki,azt munkaidőben nem lehet felhívni! Nem lehet nála a telefonja! Csak nagyon kivételes és sürgős esetben hívják a cég telefonjához.
2010. dec. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!