Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom elvállalt egy munkát...

Párom elvállalt egy munkát amit szerintem nem kellett volna. Ezért most összevesztünk. Egyszerűen féltem őt, miért nem érti meg?

Figyelt kérdés
Holnap egy tetőt kellene neki megcsinálnia kb 25 méteres magasságban. Semmilyen felszerelése nincs, félek, hogy leesik. Hiába mondom neki, hogy legalább a kisfiunkra gondoljon, ha már rám nincs tekintettel, de hajthatatlan, azt mondja kell a pénz. Még meg sem egyeztek, hogy mennyit fog kérni, de gondolom nem sokat. Az ideg megöl, annyira aggódom.
2014. jan. 18. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
De a pasi se nem szobafestő se nem ács.
2014. jan. 18. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
25 m? Az kb. egy 8 vagy 9 emeletes ház. Az ilyeneket nem szakemberre szokták bízni?
2014. jan. 18. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Mert ő is az a tipikus overly manly man, aki képtelen elfogadni, hogy a biztonság fontos.

A párom is ilyen, elvállalt egy ácsmunkát, de vagy két hét volt, mire megérkeztek a biztosításhoz szükséges cuccok... én meg ettem a kefét. Aki ilyen, annak esélytelen, hogy megmagyarázd.

Én már ott tartok, hogy válóok lesz az, hogy nem ügyel a biztonságra, mert sem özvegy nem óhajtok lenni, sem árvákat nem szeretnék felnevelni. Egyébként amikor ezt elmondtam neki és látta, hogy komolyan gondolom (pedig imádom!), akkor elgondolkozott a dolgon, talán lesz foganatja. Bár azóta hazaállított már totál leégett arccal, merthogy nem vitték ki a pajzsot a munkaterületre, így anélkül hegesztett... én a helyében tuti közöltem volna a főnökkel, hogy amíg nincs védőfelszerelés, nem vagyok hajlandó dolgozni. De ő nem, úgyhogy cataflammal bírt csak aludni, úgy fájt a szeme, és azóta is hámlik az arca... lehet, hogy vannak menthetetlen emberek :(

2014. jan. 18. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2014. jan. 20. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!