Ti mit tennétek a helyemben?

Elvállalnám a munkát, ez nem kérdés.
Apukám egyszer azt mondta nekem, hogy lehetőleg úgy alakítsam az életemet, hogy soha senkitől ne függjek anyagilag.
27/n

Én nem mennék bele olyan élethelyzetbe, hogy anyagilag kiszolgáltatottá váljak, de te tudod. Beszéld meg a pároddal, hogy te igenis dolgozni szeretnél ezért meg ezért. És ha elmész dolgozni akkor mi lesz? Eléd áll az ajtóban és nem fog elengedni vagy mi?
1-es voltam.

Nem szerencsés ilyen szinten függeni a férjedtől. Teljesen egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy anyagilag függetlennek kell lenni egy házasságon belül is /közös kassza esetén is tudod, hogy te is beleadtál, így a döntés is közös/. Nagyon kiszolgáltatott helyzete kerülsz, ha nem mész el dolgozni.
Anyósom úgy járt ahogy Te. A mai napig adja oda apósom azt a pénzt, amiből a háztartást el kell tudnia vezetni. Semmit nem vesz magának, néha elsírja magát nekem, hogy egész életében nem dönthetett szabadon semmiben.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!