Hogyan vegyem ra a ferjemet, hogy vallaljunk gyereket?
Rávenni szerintem nem érdemes, vagy akarjátok mind a ketten nem. Később úgyis probléma lesz abból, ha a kedvedért mégis vállaltok. Ráadásul, ha sokat emlegeted, akkor még az ellenkezőjét is érheted el vele.
Egy őszinte beszélgetést én azért megejtenék, hogy miért is nem akar gyereket.
Egyébként van egy ilyen ismerős párosunk, akiknél a pasi szintén nem akart babát. Aztán eljöttek meglátogatni a mi picinket és azóta a psi is akarja. Úgyhogy ha teheted vidd el babalátogatóba, hátha ő is meggondolja magát.
Sajnálom, de ez messziről bűzlik. A férfiak gyávák megmondani ha valaminek vége van. És itt nem arról van szó, hogy akkor te vársz pár évet, amíg ő már készen áll. Sose fog készen állni, megnyugtatlak. Sajnos szerintem már ő nem akarja igazán ezt a házasságot. De ettől ne keseredj el, viszont tudd meg mi a helyzet, mert magától nem fog megoldódni semmi, csak te leszel öregebb.
Félre ne értsd, én már 31 éves vagyok, nincs gyerekem, de valószínű nem is lehet. Szóval engem nem érint ez a probléma, viszont volt olyan barátnőm, aki csak várt várt, hogy a férje meggondolja magát, aztán egyszer csak kiderült az igazi ok, nője volt. Nyilván ez rád szerintem nem igaz, de hogy a házasságod nem stabil az tuti. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy megmondod a férjednek egyenesen, hogy sajnálod, de te gyerek ügyben már a projekten leszel, és nem baj ha ő később elhagy, de te szeretnél gyereket és nem akarsz a végtelenségig várni, mert aztán ki tudja mi lesz. El lehet válni később ha bármelyikőtök lépni akar, de ne fosszon meg téged attól, hogy anya lehess az ő bizonytalankodása miatt. Szerintem ez így korrekt. Ha erre válni akar, akkor még jó, hogy most kiderült, de lehet hogy megnyugszik :) Szóval csak egyenesen és minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!