Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az a páromnak, ha...

Miért baj az a páromnak, ha néha iszom?

Figyelt kérdés
Esténként megiszok egy doboz sört mert egészséges. Párom azt mondja, hogy ne igyak és februártól elveszi tőlem a pénzt. Szerinte rossz példát lát a két éves gyerek. Èrdekes, régebben a párom is megitta a magáét még bajba is került miatta. Miért baj az, ha iszom egy kicsit?
2014. jan. 14. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem gáz a sörözés, akkor nem mindegy, hogy a kérdező nő vagy férfi?
2014. jan. 14. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
A "párom" szót csak nők használják. Vagy kiherélt férfiak. A fenti kérdésben ebből a nő a valószínűbb.
2014. jan. 14. 22:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Írta, hogy attol függetlenül, hogy iszik a háztartást ugyanúgy elvégzi.
2014. jan. 14. 22:54
 24/27 anonim ***** válasza:
22 hagyd a hülyeséget a férjem, is párjakent utal rám, és az édesapám is az anyukámra...
2014. jan. 15. 09:15
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
Jaj ennyi drámát a napi egy doboz sör vagy napi egy pohár bor az abszolút nem alkoholizmus és igen jót tesz,mindkettő a szervezetnek,ettől aztán még becsiccsenteni sem lehet. 2 éves gyerek ebből meg semmit sem vesz le,de nagyobb sem.
2014. jan. 15. 11:14
 26/27 anonim ***** válasza:

Én sem értem,hogy miért alkoholizmus,ha valaki EGY doboz sört, vagy egy pohár bort este megiszik.

Barátnőmék minden hetente legalább 4-5-ször isznak egy-egy pohár jó minőségű bort, ha már vége a napnak. Leülnek a nappaliban, a gyerek már alszik, felbontanak egy bort, isznak egy pohárral és beszélgetnek. Ezt kb. 15 éve csinálják, mégsem alkoholista egyik sem.

Mi a férjemmel szintén heti kétszer általában megiszunk este egy pohár bort, ha már letettük a gyereket aludni, mindennel készen vagyunk! Nem, nem rúgunk be! Szeretjük a jó borokat és nem csak ünnepnapokon!

Szerintem ha valaki nem rúgik be, és nem emelkedik a napi egy doboz vagy egy pohár kettőre, azzal nincsen semmi gond.

Sőt,ha úgy alakul,hogy este kell főzzek, akkor van,hogy főzés közben elkortyolgatok egy pohár bort. Sosem zavarta a férjemet. Ahogy engem sem zavar,hogy ha egy hosszú, stresszes nap után ő iszik egy pohárral!

2014. jan. 15. 14:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Nőknek naponta 1-2 pohár sör az egészséges. Ha nem emelkedik a mennyiség, akkor semmi baj nincs ezzel! (Ha a kérdező férfi, abban az esetben ez még több lehet.)
2014. jan. 25. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!