Miért baj az a páromnak, ha néha iszom?
Én sem értem,hogy miért alkoholizmus,ha valaki EGY doboz sört, vagy egy pohár bort este megiszik.
Barátnőmék minden hetente legalább 4-5-ször isznak egy-egy pohár jó minőségű bort, ha már vége a napnak. Leülnek a nappaliban, a gyerek már alszik, felbontanak egy bort, isznak egy pohárral és beszélgetnek. Ezt kb. 15 éve csinálják, mégsem alkoholista egyik sem.
Mi a férjemmel szintén heti kétszer általában megiszunk este egy pohár bort, ha már letettük a gyereket aludni, mindennel készen vagyunk! Nem, nem rúgunk be! Szeretjük a jó borokat és nem csak ünnepnapokon!
Szerintem ha valaki nem rúgik be, és nem emelkedik a napi egy doboz vagy egy pohár kettőre, azzal nincsen semmi gond.
Sőt,ha úgy alakul,hogy este kell főzzek, akkor van,hogy főzés közben elkortyolgatok egy pohár bort. Sosem zavarta a férjemet. Ahogy engem sem zavar,hogy ha egy hosszú, stresszes nap után ő iszik egy pohárral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!