Miért baj az a páromnak, ha néha iszom?
Szerintem úgy érzi, hogyha van pénzed megveszed...ha nincs akkor nem tudod, mert úgy érzi az érvei nem hatnak rád...így csak ezt látja megoldásnak
Az a baj, hgy ez nem kommunikáció...
Lehet, zavarja a sör szaga, mikor hozzád bújik.
Vagy megváltozik a viselkedésed olyankor. Alkohol oldja a gátlásokat, esetleg fél, beteg lesz ő, vagy a gyerek, ki viszi orvoshoz.
Nagyon sok oka lehet, de gondolom nyomós ok, amiért ilyenre
vetemedik, hogy elvegye a pénzt.
Kérdezd meg tőle, miért zavarja ennyire.
Mi csak találgatni tudunk, a tényleges választ a párod tudja megmondani.
Már bocs, Kérdező, de amit mondasz, az csak egy takarózás és felmentés arra, hogy ihass.
1.) A sör nem egészséges. Félreinformáltad magad, ugyanis tele van cukorral. Ha egészségre akarod fogni a piálást, akkor száraz vörös bort igyál. A franciák pl. olyan borokat készítenek, aminek nagyon minimális az alkoholszintje, azok viszont tényleg napi fogyasztásra alkalmasak, mert eredeti gyümölcs van benne. Hogy lehet- e ilyet kapni itthon? Kétlem. De nézz utána.
2.) Az asszonynak igaza van, nem kell a gyereknek ezt látnia. Gondolod azt, hogy semmit sem fog fel. Dehogynem! Majd amikor az óvó nénik elszörnyedve panaszkodnak a gyerek viselkedésére, kezdhetsz aggódni.
3.) Lehet, hogy te most nem így érzed, de ha nem figyelsz oda, könnyen alkoholista válik belőled úgy, hogy észre sem veszed. Anyám férje (tehát nem vérrokonom hála az égnek) közel 7 évig boldogított engem az örökös piálással. A karácsonyaimat tönkretette, észrevétlenül átvettem tőle a köpködő és lekezelő stílust és ráment az egészségemre az állandó lelkiterror. Gyönyörű volt. Meg is tapsoltam érte, mert azóta sem jöttem rendbe. Pedig már 5 éve nem lakom vele, és mégis rémálmaim vannak miatta a mai napig. Nála is csak ennyi volt, hogy napi két doboz söröcske, meg persze kisérő körtével. Különösen akkor volt szórakoztató, amikor fáradt is volt és úgy húzta meg az üveget. És ami a legjobb ebben, az az önzőség. Ez az a csúnya jelenség, amit a kedves tütükéző sz@rik észrevenni ofkórsz, hogy mennyire meg tudja gyilkolni a körülötte lévő kapcsolatokat, és az önfejűséggel és független szabad akarattal nem lehet takarózni egy feleség és gyermek mellett. Akkor maradj agglegény!! A feleség nem arra való, hogy a férj hülyeségeiben mindig partner legyen és ettől lesz jó társ! A lakótársam volt párja is tütükés volt, 4 évig tűrte. Barátnőm exe szintén zenész, unokahúgom megintcsak. Ő 5 évig bírta. Nekem panaszkodik a volt barátja, mert nem érti. Én meg azt nem értem mit kell ezen csodálkozni? Egyszerűen kezelhetetlenek vagytok, és azt hiszitek a feleségetek az anyukátok, akik szó nélkül tűrnek. Szerintem inkább értékeld az asszony prevencióját!
Köszönöm, ha ezt végig olvastad. És nem, nem férfiatlan, ha nem vagy kocsmatöltelék.
Én komolyan nem értem ezt az önpusztítást .... Aztán meg jön a hiszti, hogy tönkrement a kapcsolat. Nem is tudod elképzelni, hogy ez milyen teher a másik embernek.
A sör egészséges... Cukor nincs benne, de szénhidrát igen(az nem egyenlő a cukorral) emiatt magas a kalőriatartalma, se tele van vitaminnal..nőknek szoptatás alatt is ajánlanak napi 2 dl-t szoptatás után. Ha alkoholos, de inkább alkoholmeneteset...
(Ferjem élelmiszermérnök sör és szesziparon végzett, kicsit van rálátásom)
De a kerdező tévhitbe ringatja magát, ha azt hiszi emiatt issza.. Vagy csak mentegetk magát...
15-ös vagyok.
Gyerekkorról jut eszembe: amikor én gyerek voltam, féltem felnőni, mert azt hittem alkoholt inni minden felnőttnek kötelező, azt hittem hozzátartozik a felnőttkorhoz és ciki dolog vizet és narancslét inni. Mellesleg anyám is küzdött alkohollal, amikor kicsi voltam. A fél gyerekkoromat tönkrevágta. Ennyit erről.
17-es; tényleg? :) Bocsi, nem tűnt fel. Akkor meg nő létére pláne ne piáljon!
16-os; köszi az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!