Ti összejönnétek egy elvált férfival?
Milyen előnyei és hátrányai vannak egy ilyen kapcsolatnak? Nemrég ismerkedtem össze egy kedves férfival aki elvált és egy óvodás lánya van.
Én még nem voltam házas és gyerekem sincs!
Ha elvált és nincs gyerek, akkor az nem probléma. De azért megérdeklődném, hogy miért lett vége a házasságnak, az is döntő szempont. Ha gyerek is van, akkor biztosan nem jönnék vele össze. Sajnos nem tudnám tolerálni más gyerekét. Egyszer-kétszer előfordult, hogy randiztam elvált férfival, de amint kiderült, hogy gyerek is van, rövidre zártam. Ez nagyon ember-, és személyiségfüggő. Nekem nem kell más gyereke, még heti egyszer sem. :) Jobb így, mintha konfliktusok lennének belőle később.
Ezt neked kell tudnod, kérdező. Gonoldkodj el ezen, hogy tudod-e ezeket tolerálni:
- Kénytelen tartani a kapcsolatot az exfeleségével
- A gyerek sokszor elsőbbséget fog élvezni veled szemben. Hiába beszéltek meg valami estére, ha a gyerek beteg, ő lesz az első. Gyerekes pasinak felelőssége van.
- Karácsonykor, ünnepekkor itt is, ott is lesz egy kicsit. Ha lesz közös gyereketek, akkor is.
- Ha lesz közös gyereketek, ő sem élvezhet elsőbbséget a másik gyerekkel szemben. Meg kell osztani a figyelmét.
- Sokat lesz nálatok a kisgyerek. Neked is kell róla gondoskodod
- Fennáll a veszély, hogy az exfeleségnek nem leszel a szíve csücske
Ha valamelyik pontot úgy érzed nem tudod elfogadni, én a helyedben nem mennék bele. De neked kell tudni, mennyit tudsz toleálni. :)
Hú!
Tudom, hogy jó rég volt ez a kérdés, de hátha más is olvassa, mert érdekli milyen ez. Az én férjem kétszer vált el, és 5 gyereke van. Nem tart kapcsolatot egyikkel sem. Ha kapcsolatban lenne velük sosem kellett volna, én ehhez nem fogok jópofizni. Eleinte egyáltalán nem akartam ezért elfogadni, meg is mondtam neki, de ő nem hagyott békén, nekem meg olyan szar életem volt otthon, olyan boldogtalan, hogy belehajszoltam magam ebbe az egészbe. Nagyon furcsa érzéseim vannak. Sose akartam ilyen férfit, és a büdös életbe se fogadnék el még egy ilyet újból, inkább a tizedikről ugornék ki. Ha belemész egy ilyen kapcsolatba sohasem lehetsz igazán boldog, felejtsd el. Gyorsan ment a kapcsolatunk fél év múlva, már terhes lettem, és ekkor szembesültem a legundorítóbb történettel életemben. Elmesélte, hogy a második feleségét az internetről ismerte meg, és Kanadából iderepült megismerkedni vele. A nőnek 3 gyereke volt már, ebből kettőt nevelt ő a harmadikat elvették. Azt írta neki, hogy neki senkije sincs, és amikor találkoztak behazudta neki, hogy neki sosem lehet gyereke, persze arról nem szólt, hogy van már neki. A férjem, meg azt mondta neki nem kell olyan nő akinek nem lehet gyereke.Amikor először lefeküdt vele fölcsinálta. Aztán hazament Kanadába nélküle, és mikor visszajött akkor vallotta be neki a nő, hogy neki van már 2 gyereke.(a harmadikról nem szólt). Mivel terhes volt a férjem ennek ellenére feleségül vette, és a 2 kölykével reptette őket a kanadai 6 szobás fél millió dolláros házába. Ezek után még 2 gyereket képes volt csinálni neki. Úgy élt vele, mintha mi sem történt volna.A nőnek az anyja mesélte el, hogy van 1 harmadik gyereke is, akit elvettek tőle, és 40 férfival feküdt le előtte. A férjem meg jó csalódott volt. Ennek ellenére a képeit benn tartotta a családi albumjában.
Mindezt terhesen megtudni, mikor már ezek után ki se dobhatom, és még ő szemét kurvázza a nőt, magát meg nem érzi hibásnak, mert egy vadidegen nőt felcsinált. Azóta 1 hónapos a kislányunk, de ez az undorító történet minden nap eszembe jut, már nem tudom őt ugyanúgy szeretni,mint előtte sohasem. Tudod hiába szeretem vannak napok mikor emiatt úgy érzem bár sose ismertem volna meg. Látod az én életem már sosem lehet boldog, hatalmas lelki fájdalmaim vannak. Nem baj, majd a következő életben, ez már kuka.
Szóval vigyázz, mert ilyen undorító hányinger történetek később derülhetnek ki.
Én azt tudom tanácsolni, hogy sose adjátok fel a boldogságot, ahogy én tettem mikor elfogadtam őt. Ti keressetek magatoknak szingli gyerek nélküki férfit 100 millió van. Sokkal boldogabbak lesztek és jobban jártok. Ne basszátok el az életeteket, ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!