Ti összejönnétek egy elvált férfival?
Milyen előnyei és hátrányai vannak egy ilyen kapcsolatnak? Nemrég ismerkedtem össze egy kedves férfival aki elvált és egy óvodás lánya van.
Én még nem voltam házas és gyerekem sincs!
ha nincs gyereke, nem lenne gond.
33/N
Az én párom is elvált, és van egy ötéves kislánya. Semmi probléma sincs ebből, imádom a kiscsajt és ő is szeret engem nagyon. :) Minden második hétvégén nálunk van, ilyenkor a két napból egyet mindig kinevezünk "csajos napnak", amikor csak ketten csinálunk valami programot, apát meg otthon hagyjuk főzni. :)
Az exfeleséggel sincs semmi gondunk, neki is van valakije, néha találkozunk is, karácsonykor, vagy a gyerek szülinapján. Semmi feszkó nincs közöttünk, azt nem állítom hogy puszipajtások lennénk, de elfogadjuk a másikat mindenféle erőfeszítés vagy rossz érzés nélkül. :)
Köszönöm! Még csak az ismerkedés fázisban vagyunk, de szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Nagyon rendes srác, egyszer volt csak házas. Családcentrikus és azt mondja ha megtalálja azt a személyt aki az igazi minden további nélkül szeretne gyereket tőle.
Azt pedig nem akarom firtatni, hogy milyen a kapcsolata a volt feleségével, de talán pozitívum, hogy nem beszéli ki, nem ócsárolja.
Én elvált és gyerekes pasival semmiképp nem állnék szóba.Mégpedig azért mert ha elvette a nőt és azért mert annyira szerette és utána úgy vállaltak gyereket,hogy a férfi is akarta nekem az már necces.Úgy vagyok ezzel,hogy csak egyet lehet igazán szeretni a másodikat harmadikat nem annyira.
Viszont ha van gyereke de nem volt nős és becsúszott gyerekről beszélünk akkor meggondolnám.Akkor is figyelembe venném azt,hogy akar e még gyereket,vagy nem.
Vannak ugye olyan férfiak akik csak kötelességből foglalkoznak a becsúszott gyerekeikkel.
Meg is értem őket,mivel nem akarták a gyereket de ugye senkit nem lehet odakötni az asztalra,hogy vetesse el.
Amúgy is hányok az olyan nőktől akik ezzel a gondolkodással akarnak egy másik életet tönkretenni.Mert igen is tönkre van téve a pasi élete egy olyan gyerekkel akit ő nem akart,de muszáj neki fizetnie a gyt.
Elválttal igen, hiszen mint tudjuk, a házasság "csak egy papír" :)
Gyerekessel viszont nem, vagy nagyon nagy, elsöprő szerelem kellene hozzá, ami talán nem is létezik. Egyszerűen azért, mert azt szeretném, hogy ahogy számomra a párom áll az első helyen az életemben, úgy neki is én legyek a legfontosabb. Lehet, hogy nagy elvárás, de erről nem tudok lemondani - és nem is akarok.
Egy gyerekes férfinek viszont mindig a gyereke lesz a legfontosabb, hiszen a gyerek rá (is) van utalva, felelősséggel jár, kötelezettségekkel jár. És mint előttem írták, ha kettőnk között döntenie kell, akkor a gyereke mellett fog dönteni. Ami így normális, minden jó apa ezt tenné, de én nem asszisztálnék ehhez.
Talán két elvált, gyerekes felnőtt esetében más a helyzet, mert akkor már mindkettőnek a gyerek az első, a párja pedig a második. Akkor gondolom, már jobban tolerálja ezt az ember. De fiatalon, gyerek nélkül nem.
Hat nezd! A baratom elvalt. 2 gyerekkel ove a kizarolagos felugyeleti jog. Az asszony sem hibas, csak egyszeruen szerelmes lett masba. Szerintem a srac emberileg teljesen rendben van. Hajt, onzetlen, tanult.
Kerdeztem, hogy mi az amit rosszul csinalt? O azt mondta, hogy tobb idot kellett volna a csaladjaval tolteni.
Ugyhogy szerintem egy elvalt ember tanulHAT is a hibaibol, amit a masodik hazassagaban kamatoztatni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!