Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek/viselkedhetnek...

Hogyan lehetnek/viselkedhetnek egy kicsit felnottesebben?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es mindenki azt keri tollem hogy legyek egy kicsit felnottesebb csak nem tudom,hogy fogjak neki...en is szeretnek mostmar felnoni:(:-<
2009. dec. 1. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj még felnőni,nem érdemes.

Ha komolyabban veszed a dolgokat,az már egy lépés.

2009. dec. 1. 18:23
 2/12 A kérdező kommentje:
szerintem meg korai lenne felnoni,de hat "megkovetelik"tolem;)de nagyon szepen koszonom a tanacsot es a gyors valaszt...varom a tobbiek valaszait,tapasztalait;)vagy barmit amit hozza tudnak tenni ehez a kerdeshez
2009. dec. 1. 18:24
 3/12 anonim válasza:
100%
ne akarj felnőtes lenni élvezzd a gyerekkort addig legyél gyerek ameddig lehet
2009. dec. 1. 18:30
 4/12 A kérdező kommentje:
en szeretnem kielvezni a gyerekkort,de nem lehet a parom is azt mondta hogy valtozzak meg legyek felnottesebb o 18 eves fiu lex harom honap mulva,es szeretem ot 1es fel eve vagyunk egyutt:(segitsetek;)adjatok tippeket,vagy mondjatok el hogy ti hogy valtoztatok meg vagy hogy probalkozzak
2009. dec. 1. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pontosan mit érthet azon a környezeted, hogy legyél felnőttesebb? Miből gondolják azt, hogy gyerekesen viselkedsz? Tudsz esetleg pár példát mondani?
2009. dec. 1. 18:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,mennyire mások az emberek.

Tőlem pont azt várták el,hogy maradjak gyerek.Két énem volt:1.amelyik a szülők előtt a kisgyerek,aki várja a mikulást és már oktoberben tudja,mit szeretne karácsonyra,és egy másik amelyiket a szüleim nem ismerték,amelyik szinte már felnőtt volt,és ez az az énem,amelyikkel most látom a világot. Ez a dolog már sajnos 14 éves koromban így volt.De ezt,amit én csináltam,ne tedd.Csak azért írtam le,mert jól esett ennyi idő után belegondolni,leírni.

Legyél optimista,és ne akarj hamar felnőni,mert az igazából nem jó dolog.

27/N

2009. dec. 1. 18:44
 7/12 A kérdező kommentje:
legyek komolyabb,en egy vidam tipusu lany vagyok aki sokat szeret nevetni,ha ossze veszunk a parommal ugy megyek kibekulni hogy huncuton nevetek,es ilyesmi peldak:(
2009. dec. 1. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem baj,hogy sokat nevetsz.Sőt nagyon is jó!
2009. dec. 1. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Én is ilyen idős koromban kb. mint most Te felnőttnek akartam tűnni és az is akartam lenni,de most már 28 éves fejjel visszagondolva rájöttem,hogy mennyivel jobb gyereknek lenni..;)
2009. dec. 1. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Mifenéért kellene komolyabbnak lenned? Addig maradsz fiatal, amíg a gyerek benned él. Én jóval idősebb vagyok nálad, sőt, a gyerekim is idősebbek, mint te. Mégis rengeteget nevetünk, játszunk. Ha unalmas felnőttet akarnak faragni belőled, az régen rossz. Ne engedd elvenni az örömöt, mert semmi nincs helyette.

Ha úgy lennél gyerekes, hogy mondjuk felelőtlen vagy, nem vállalod a döntéseid következményit és alkalmanként bepisilsz...nem mondom, akkor kellene változtatni.

A barátod pedig tudomásul vehetné a szüleiddel együtt, hogy azért viselkedsz gyerekként, mert gyerek vagy! Ez a dolgod konkrétan!

2009. dec. 1. 19:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!