Hogyan lehetnek/viselkedhetnek egy kicsit felnottesebben?
Ne akarj még felnőni,nem érdemes.
Ha komolyabban veszed a dolgokat,az már egy lépés.
Érdekes,mennyire mások az emberek.
Tőlem pont azt várták el,hogy maradjak gyerek.Két énem volt:1.amelyik a szülők előtt a kisgyerek,aki várja a mikulást és már oktoberben tudja,mit szeretne karácsonyra,és egy másik amelyiket a szüleim nem ismerték,amelyik szinte már felnőtt volt,és ez az az énem,amelyikkel most látom a világot. Ez a dolog már sajnos 14 éves koromban így volt.De ezt,amit én csináltam,ne tedd.Csak azért írtam le,mert jól esett ennyi idő után belegondolni,leírni.
Legyél optimista,és ne akarj hamar felnőni,mert az igazából nem jó dolog.
27/N
Mifenéért kellene komolyabbnak lenned? Addig maradsz fiatal, amíg a gyerek benned él. Én jóval idősebb vagyok nálad, sőt, a gyerekim is idősebbek, mint te. Mégis rengeteget nevetünk, játszunk. Ha unalmas felnőttet akarnak faragni belőled, az régen rossz. Ne engedd elvenni az örömöt, mert semmi nincs helyette.
Ha úgy lennél gyerekes, hogy mondjuk felelőtlen vagy, nem vállalod a döntéseid következményit és alkalmanként bepisilsz...nem mondom, akkor kellene változtatni.
A barátod pedig tudomásul vehetné a szüleiddel együtt, hogy azért viselkedsz gyerekként, mert gyerek vagy! Ez a dolgod konkrétan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!