Mik azok a dolgok amiken kisiklott a
kapcsolatototok/házasságotok?
Figyelt kérdés
Közel egy éve vagyok kapcsolatban És tényleg úgy érzem hogy ő, a nagy ő. Együtt is élünk pár hónapja (külföldön élünk, szülők nélkül, úgy éreztük ez a legjobb döntés, meg nem is éri meg 2 albérletet fenntartani), eddig zökkenőmentes minden. 2 kisebb összezördülésünk volt, de azok is csak feszültség és butaság miatt. A saját és szüleink hibájából tanultunk mind a ketten, ez észre is vehető. Viszont szeretnénk is megőrizni ezt a harmóniát, ezért lennék kíváncsi arra, hogy a ti kapcsolatotok mi miatt siklott ki, hátha ezekből is tudnánk tanulni. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Ja, veszekedni is így szoktunk! Ő jól kiordítozza magát, utána kimegyek. Mi értelme lenne cigánykodni, hiszen úgyis addig ordítana, míg nem adnék igazat! Utána meg azért, mert neki van igaza!
2014. jan. 12. 19:05
12/17 anonim válasza:
"7-eshez fűznék hozzá valamit. Nem ismerjük a másik fél gondolatait, csak úgy lenne kerek az egész. Nem derül ki a leírásból, hogy a "domináns" jelző milyen értelemben használatos. Lehet az az ugráltatós feleség kategóriája is, aki azt várná, hogy körülötte ugráljon a férj, akár szükség van az ugrálására, akár nem. Úgyhogy egy ilyen feleségtől való lassú elhidegülés még érthető is lehet, ha a férj nyugodtabb, béketűrőbb, jámborabb és amúgy rendes ember. Lehetséges, hogy ez a kapcsolat eleve nem egyenlő felek között köttetett, még az sem lenne meglepő, ha éppen a jelenlegi feleség volt az, aki forszírozta annak idején (jobban) a házasságot."
Ezt értenem kéne? Biztos nekem szólt? Nem vagyunk házasok, nem is leszünk, innentől kezdve nem tudom, miről beszélsz.
2014. jan. 12. 22:01
13/17 anonim válasza:
Szerintem nem a #7-esnek szólt személy szerint, hiszen ilyen kifejezéseket írt: "feleség kategória", "egy ilyen feleség". Inkább egy jelenségről írt, arról, hogy vannak nők, akik "kiherélik" a férfiakat egy kapcsolatban.
Talán ilyen mintát láttak a szüleiktől, talán arra várnak, hogy egy férfi férfibb lesz náluk, csak épp nem jött össze egy ilyen, vagy lassan így alakult a kapcsolat.
2014. jan. 13. 07:17
14/17 anonim válasza:
Kedves 7-es,de írhattalak volna druszámnak is,mert a leírásod alapján én is erőteljes személyiség vagyok.Nő létemre nemcsak főzök,mosok,takarítok és gyereket nevelek hanem ha kell akkor a háztartásban lévő dolgokat megjavítom illetve hívok embert hozzá ha nem megy!Én döntök mindenben.Harcolok a családomért a vagyonbiztonságunkért és a reklamációkat is én intézem,erre régebben rá lettem kényszerítve! A férjem nem hajlandó megmozdulni csak akkor ha nagyobb baj,kiadás származna belőle.Az egész életünket én osztottam be: a semmiből megteremtettük és megvettük a lakásunkat,felneveltük,taníttattuk gyermekeinket,mi magunk is tanultunk, végigjártuk az egész országot stb, szinte minden belefért!Kijelentettem a férjemnek a munkahelyén legyen főnök de otthon én vagyok. Azt azért szeretném megjegyezni:Nagyon-nagyon jólesne ha néha reggelente kávéval ébresztenének vagy egy-egy ebédet megfőznének helyettem,esetleg elmosogatnának vagy a reklamációt elvégeznék,hogy ne engem szégyelljenek!!!
2014. jan. 13. 08:25
15/17 anonim válasza:
14-nek: akkor ezt is mondd meg neki, ne csak azt, hogy te akarsz főnököset játszani.
2014. jan. 13. 13:35
16/17 anonim válasza:
Kedves 15-ös: Elmondtam a férjemnek azt amit leírtam! Az eredménye:megpróbált kávét főzni amivel tele lett az egész konyha.A kávézacc szanaszét,a kávé pedig szétfolyt az asztalon ráadásul a kezét is megégette a kávéfőzővel.Az ebédfőzés helyett inkább alszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!