Mik azok a dolgok amiken kisiklott a kapcsolatototok/házasságotok?
Tudom hogy minden kapcsolat más és más, de talán mások hibájából tudnánk tanulni mi is. Lehet, hogy nem de egy próbát megérhet, végülis veszteni valónk nincs vele, ez biztos :)
A kommunikációval és a konfliktus kezeléssel nincs baj, mind a ketten másféle de rossz példát láttunk erre otthon, ebből azért tanultunk (az én Szüleim elváltak, bár a párom Szülei együtt élnek, de rémesen felszínes a kapcsolatuk) és ezt hasznosítjuk is már.
Pont tegnap ment tönke: oka féltékenység
Mikulás Jr. ThCh
7-es, ezt akár nekem is írhattad volna!
Még éppen van kapcsolatom, de nem hiszem, hogy sokáig! Az utolsó csepp, még hiányzik! A párom, az életben, a munkahelyén irányítja a környezetét, nagyon erős akaratú, nagyon erős egyéniség!
Otthon úgy szeretné, hogy minden úgy működjön, ahogyan ő elgondolta, de ezt már én irányítsam! Ha bármibe belekezdek, pont az ellenkezőjét kellett volna tennem. Ebbe belefáradtam! Abba is, hogy úgy gondolkodjak, olyan döntést hozzak, mintha saját magamtól tettem volna így, de megfeleljen az elvárt paramétereknek.
A "szöget beleverem a falba", addig, míg nem kellet volna egy centivel jobbra, vagy 3 milliméterrel lejjebb verni. Villanyszerelőt, kőművest, asztalost nem nagyon kell hívni, de amit csinálok, úgy kell megcsinálnom, hogy figyelembe vegyem és kövessem a "hasznos" tanácsokat, és még működjön is!
A szexuális élet terén ugyanez a helyzet! Én kezdeményezzek, virágeső is, romantika is legyen, de a tényleges együttlétet, majd ő határozza meg, hogy mikor legyen! Ezek a felszínes csak arra kellenek, hogy mondhassa, hogy nem!
Tessék parancsolni kérdező, itt van két példa, az éppen még vergődő kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!