Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked hogy esne ha az élettárs...

Neked hogy esne ha az élettársad ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Felemlegetne egy 500Ft-os tételt amit ő vett a háztartásba, miközben neki 4szer annyi a fizetése. Nekem rosszul esett :(
2014. jan. 9. 16:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én nem is tudom, hogy lehet két ember házas ilyen hozzáállással.

Én is úgy ismerkedtem meg a párommal, hogy fősulis voltam. Mivel az én családom az nem olyan jó fej, mint az övé (és akkor finoman fogalmaztam), náluk lógtam szinte mindig. Ő már réges rég keresett, és adott haza pénzt. Mikor én odaszoktam, többet adott a szüleinek, és ezt csak utólag tudtam meg. Soha egy szóval nem emlegette. Aztán külföldre költöztünk, ő folyamatosan azóta is ugyanott dolgozik, én sajnos váltogatom a munkahelyem (nem az én hibám...leépítések, szezon vége...stb) és volt egyszer, hogy fél évig nem volt melóm. Egy szó nélkül eltartott. Aztán jött a gyerek (dolgoztam terhesség alatt), kevesebb, mint egy évig járt a gyerek után pénz, én 2 évet voltam itthon, egy percig nem mondta, hogy eltartott...és végig közös kasszán voltunk. El se tudom képzelni, hogy egy olyan ember mellett legyek, aki egy 500 forintos sart emlegessen fel, hogy azt is ő vette. Azóta is nekem kevesebb a fizetésem, mint az övé és soha nem kerül szóba. Egy ideig rosszul éreztem magam, de ma már nem. Nyáron kaptam meg az örökségem, abból vettünk házat (hitelre), és most meg ő érezte magát rosszul, de én egyből "helyre raktam":D

2014. jan. 9. 17:04
 22/25 anonim ***** válasza:
En erettsegi elott ismertem meg a parom,aztan -miutan anyamek nem voltak vele hajlandok szoba allni- hozzakoltoztem es elentem fosulira -a tandijat anyamek.fizettek- a napi betevore valot,tanszert,bejarast o allta mindezt 3/4 eves kapcsolatra (Januarban takoztunk,majusban erettsegi,szeptemberben fosuli)Aztan fosulirol kikerulve4 honap munkanelkuliseg,aztan elmentem pultozni...70ezerert +jatt...optimistan havi 100-ert ...Nem tudom elképzelni hogy Te milyen férfihoz mentél hozzá. Ezek után nekem igent kellene mondanom,igy 7 ev elettarsi kapcsolat után...sok házasság nem tart eddig.
2014. jan. 9. 17:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Az én exem is ilyen volt... Munkát akartam váltani ezért elmentünk egy sima, egyszerű fehér inget venni... Véletlenül otthon maradt a pénztárcám... Az a szentségelés amit én hallgattam miatta, még úgy is hogy otthon odaadtam neki a pénzt legalább egy fél évig mindennap felemlegette... Az ilyen embertől menekülni kell, mert sose fog megváltozni! A férjem már nem ilyen, ahogy összekerültünk rá 2-3 hétre kirúgtak a munkahelyemről, rögtön költözött is hozzám hogy besegítsen, soha egy rossz szava nem volt miatt, aztán olyan munkát kaptam, hogy 3x annyit kerestem mint ő, akkor ment vissza az egyetemre, nem is hagytam hogy dolgozzon az utolsó évig, de soha nem említettem meg neki hogy én tartom el! Most meg megint ő keres többet, de nem emlegetjük fel sosem, szerintem másképp nem is lehet együtt élni.
2014. jan. 9. 18:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon gáz...ez az ember egyszerűen HÜLYE. Válj el. Ez meg van huzatva. A többiek már egyöntetűen leírták, hogy miért. Ha nem esik le, az a te bajod.
2014. jan. 9. 19:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Akkor viszont főzzön,mosson magára. Meg takarítson. Szerintem az ilyen viselkedés mindenkinek rosszul esne.
2014. jan. 15. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!