Megbántanám a párom, ha megmutatnám neki az egyik ajándékot. Mit tegyek? Nem azért kaptam, hogy rejtegessem.
Figyelt kérdés
Az egyik kedves ismerősöm (férfi) adott nekem ajándékot születésnapomra (1 hete volt). Egy A3as lapra lerajzolt engem és a kutyámat. Gyönyörű kép, szeretném bekereteztetni, és a falra kitenni. Akitől kaptam, szerelmes belém, de én csak barátként tekintek rá. A párom féltékeny erre az illetőre (amit valahol meg is értek), de nincs rá oka. Szóval, ha kiteszem a képet a falra, elég hamar rájönne ki rajzolta. Tudom, hogy rosszul esne neki, hisz fordított esetben nekem is. Hazudni nem akarok, és a képet sem akarom rejtegetni. Még nem tud a képről, nem is szeretném elmondani neki, mert akkor megkeresné, és széttépné. Ti hogy oldanátok ezt meg?2009. nov. 30. 17:06
21/23 anonim 

válasza:

És ha a szüleid tennék ki az ő lakásuk/házuk falára?
22/23 anonim 

válasza:

Vgay megkérnéd a fiút, hogy rajzoljon egy másikat a barátodról és rólad.
23/23 anonim 

válasza:

Ha már nem merted elmondani, akkor sajnos nem bízik benned,amihez némi féltékenység és birtoklási vágy is társul részéről: így én nem tenném ki, vagy ha
mégis akk hazudnék h kitől van, de látom itt nem opció ha ismeri a rajzolását... Egyéb esetben, ha teljes lenne a bizalom, elmondanám, és kitenném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!