Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántanám a párom, ha...

Megbántanám a párom, ha megmutatnám neki az egyik ajándékot. Mit tegyek? Nem azért kaptam, hogy rejtegessem.

Figyelt kérdés
Az egyik kedves ismerősöm (férfi) adott nekem ajándékot születésnapomra (1 hete volt). Egy A3as lapra lerajzolt engem és a kutyámat. Gyönyörű kép, szeretném bekereteztetni, és a falra kitenni. Akitől kaptam, szerelmes belém, de én csak barátként tekintek rá. A párom féltékeny erre az illetőre (amit valahol meg is értek), de nincs rá oka. Szóval, ha kiteszem a képet a falra, elég hamar rájönne ki rajzolta. Tudom, hogy rosszul esne neki, hisz fordított esetben nekem is. Hazudni nem akarok, és a képet sem akarom rejtegetni. Még nem tud a képről, nem is szeretném elmondani neki, mert akkor megkeresné, és széttépné. Ti hogy oldanátok ezt meg?
2009. nov. 30. 17:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

17.29-nek teljesen igaza van.

Hozzátenném,még nem késő megtenni,persze nyugodtan meséld el a dugdosást,meg azt,hogy féltél neki megmutatni,mert nem akarod megbántani.Esetleg mutasd meg neki ezt a kérdésedet,meg a 17.29-es választ.

Hidd el,aki őszinte,arra nem lehet haragudni.

2009. nov. 30. 17:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem szabadott volna elfogadnod a képet. És teljesen megértem a párodat, ha ez zavarná őt. Kár, hogy Téged nem...

Ha tudod, hogy a másik pasi szerelmes Beléd (még csak nem is simán tetszel neki, hanem szerelmes! anyám!) sürgősen tedd helyre a dolgokat. Ha szereted a párodat, akkor gondold mindezt végig szerintem. Az ajándékot pedig add vissza, vagy dobd ki.

2009. nov. 30. 17:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Most olvastam,mit írtál.

Ne bonyolítsd tovább,ne variálj!Csak roszabb lesz!

2009. nov. 30. 17:45
 14/23 A kérdező kommentje:

Leülök vele megbeszélni. De az ajándékot semmiképp sem szeretném kidobni.

Azért mert együtt vagyok valakivel, mástól nem kaphatok ajándékot mert "szülinapom van"?

2009. nov. 30. 17:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mondd el neki, hogy mit kaptál és kitől. De a helyedben nem tenném ki a falra. Tedd el egy mappába, ha tetszik néha nézd meg... de mint írtad, neked is rosszul esne fordított esetben... akkor meg mi a kérdés?:S
2009. nov. 30. 17:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az csak egy ajándék!!! Nagyon féltékeny lehet a párod, ha nem merted elmondani. Olyan, mintha rettegnél tőle. Rossz lehet titkokkal éni.

Vegyél egy nagy levegőt, ülj le a pároddal szembe, fogd meg a kezét, s meséld el neki a történetet úgy ahogy van. Mond el, hogy már rég elmondtad volna, de féltél a reakcióitól.

Más lehetőség nincs, mert előbb utóbb úgyis kiderül, s akkor a lehető legrosszabb helyzetben leszel.

2009. nov. 30. 18:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Add vissza a képet.
2009. nov. 30. 18:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Nincs ebben drama, semmi erzelem nem kot hozza baratsagon kivul. Akkor minek hezitalni?

Egyszer kineztem magamnak egy festmenyt es egy olyan fiu vette meg szulinapomra aki szerelmes volt belem. A parom tudta, bizott bennem, ki is tettem a falra, egy budos szot se szolt. Bizalom!

Sem benned nem bizik, sem magaban, onbecsulese a beka se.gge alatt. Azert mert neki nem tetszik, neked meg tetszhet, nem? Te kaptad, nem? Ajandek. Semmi tobb.

Hat akkor?

2009. nov. 30. 21:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Én megértem a párodat, szerintem tutira kiakad, ha ezt megtudja. És Te vagy a hibás, hogy egyáltalán elfogadtad az ajándékot. Próbáld elképzelni ezt a helyzetet forditva. Mi lenne, ha a Te párodnak adna egy nő ajándékot a szülinapjára, és még szerelmes is belé, és Te erről tudnál??? Csak gondold végig.
2009. nov. 30. 23:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Minden oka megvan a párodnak arra, hogy ne bízzon benned, hiszen éppen most is el akarsz valamit titkolni előle.

A férfi nem egy darab fa, ugyanúgy megérzi, ha valami nincs rendben.

Ha meg széttépi, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. Egyáltalán, biztos, hogy széttépné?

2009. dec. 1. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!