Megbántanám a párom, ha megmutatnám neki az egyik ajándékot. Mit tegyek? Nem azért kaptam, hogy rejtegessem.

A féltékenység nem megoldás. Én elmondanám, s megbeszélném vele, hogy ez ajándék, semmi több. Ez csupán egy rajz, nem a világ vége. A féltékenysége a párod bizonytalansága. Talán nem bízik önmagában? S benned?
Én mihamarabb megtenném, mert az sem jó ha napokig titkolod.

De a képet nem azért szeretném kitenni, mert az fontos nekem akitől kaptam, hanem amit ábrázol.
Most a szekrény tetején van, de nem szeretném ott tárolni.

Elkövetted azt a hibát, amit nem szabadott volna: Kaptál valamit, amit AZ Ő MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL, FELTÉTELEZÉSEK ÉS EGYÉB TOVÁBBI INFORMÁCIÓ NÉLKÜL titokként kezelsz. Ez pedig egyik kapcsolatban sem jó. Miért is ne gondolja azt a párod, hogy nem fontos aki rajzolta, ha hetek óta rejtegeted? Ha a kép tartalmi szépsége a lényeg számodra, akkor azt miért kellett eldugni? Itt bukott el ez a mutatvány, még ha egész más logika is vezérelt. Mert bizony ez szöget fog ütni a párod fejében is.
Én azon nyomban szaladtam volna a páromhoz, hogy láthassa, milyen szép dolgot kaptam - ráadásul, amin én vagyok, és megbeszéltük volna, hogy hogyan tovább.
Te azt választottad, hogy titkolózol és taktikázol, eldöntötted a "végkifejletet", és most módszert keresel a megvalósítására. Nem jó. Ez így igen erős konfliktust fog eredményezni (mint említetted, megkeresné és széttépné...), amely nem igazán tesz jót egy kapcsolatnak sem. Máskor kicsit meggondoltabban cselekedj.

3. válaszadó vayok:
Off.: Bocsás meg kérdezö, de ha már mindenképp kiakarod tenni a képet, akkor miért tetted fel a kérdésedet? Megerösitést vársz?
Mert nekem nagyon fájna, ha kedvesem "olyan" képét, vagy munkáját teszi a falra aki "pályázk" rá, mégha az illetönek nincs is esélye. Bocs ez a véleményem

Igen, lehetséges, hogy itt rontottam el. De féltem, ha megtudja, széttépi.
A rajzoló tudja, hogy nincs esélye. Nem is "zaklat" a szerelmével, nem találkozgatunk, most is csak a szülinapom miatt keresett fel.
Lehetséges, hogy nem kellene kitennem. De annyira tetszik.
Rákérdezek, ha találnék-e ilyen embert aki lerajzolna, kitehetném-e a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!