Szerintetek melyik az a család ami már tényleg szegénynek számít?
# 21/22
Teljesen hülyeség,amit írsz.
Nekünk pl van két lakásunk és ez mellett nem tudunk fenntartani egy autót nagyjából felesleges is lenne akkor már szegény vagyok? Mindezek mellett két lakást fenntartunk,számla elmaradás az életbe nem volt,és kaján sem kell spórolni.
Mélyszegény meg nem attól lesz valaki, hogy nincs interneten. Tanláshoz is max középiskolástól kortól kell, az meg mehet a könyvtárból is
"Tanláshoz is max középiskolástól kortól kell, az meg mehet a könyvtárból is"
Infó beadandó?Léteznek ilyenek is.A tanár feltölti az anyagot,a diák otthon megcsinálja és elküldi neki.
Lehet,hogy nálunk nagyon furák a dolgok,de az osztálynak külön facebook csoportja van,mivel az emberek nagy része természetesnek veszi az internetet,még azt is oda töltik fel ha változik az órarend,vagy valamit be kell vinni.
Persze általános iskolában vagy egy borsodi falban ahol örül a tanár ha füzete van a gyereknek. Egy kicsit el vagy rugaszkodva a valóságtól.
Én pár éve fejeztem be az info szakos egyetemet,de azt is simán meglehetett volna internet nélkül oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!