Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy nagyon lusta...

Hogy lehet egy nagyon lusta férjet szorgalmasabbá tenni?

Figyelt kérdés
Hónapokig kell könyörögni,hogy felkerüljön egy polc vagy megjavítson valamit,sajnos,az apja még nála is rosszabb,szóval jó példa sem volt előtte és el is kényeztették.Van azért remény?Ötletek?
2009. nov. 29. 13:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

14:27 vagyok.

Nálunk amúgy dettó. Én azzal 'fenyegettem' már meg 7 hónapnyi könyörgés után, hogy fúrja fel a polcot, mert szégyen szemre szakembert fogok hivni, aki megcsinálja helyette, de kizárólag akkor, amikor Ő is otthon van, hátha egy kicsit égni fog...:)

Másnap a polc a helyén volt :))

2009. nov. 29. 14:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindegyik választ bevetem,mindjárt kezdem is.
2009. nov. 29. 14:38
 13/20 anonim ***** válasza:

drasztikus megoldás, de amikor az ilyen lustaságokból, vagy lesz.romságokból elegem volt, akkor mondtam neki, hogy menjen szépen sétálni, és gondolkodjon el azon, hogy mikét is kéne viselkedni, ha együtt élünk.

belátta, h igazam van, bocsánatot kért, és azóta már nem kell neki kérvényt benyújtani az ilyen kis dolgok miatt...

2009. nov. 29. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
vetkőzz le és úgy kérd meg, h csinálja meg :DDDDDDD
2009. nov. 29. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem amúgy komolyra fordítva, nem fog megváltozni az ilyen ember, főleg ha már az apja is ilyen volt, így nevelték, úgy kb. lesz*rja, h milyen a környezete.....jobb ha veszel egy barkács-kézikönyvet, és magad próbálod megoldani a dolgokat xD Sok sikert ;-)

(utolsó voltam)

2009. nov. 29. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
No, hát én nem cicóznék, hanem nem mosnék, nem főznék rá. Jó kis tükör lenne számára.
2009. nov. 29. 19:48
 17/20 anonim válasza:
Tetszik az utolsó :) lehet van akinél bevállik :)
2009. nov. 30. 08:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Hónapokig? Akkor te még jól állsz? Én kereken egy évet könyörögtem egy polcért. És hiába is dicsérem agyon, nem változik semmi.
2009. nov. 30. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Francokat, akkor kell szakit hívni amikor férj nincs otthon, hadd égjen az arca, hogy a távollétében megoldódnak a dolgok, sőt, éreztetni kell vele, hogy nincs rá szükség, majd elgondolkodik...

és én is szüneteltetném a mosogatást pár napra a helyedben.

2010. márc. 15. 14:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mindent kipróbálok,hátha....
2010. márc. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!